Sari la conținut

Leac cu tinctură de pelin. Lidia Fecioru: Veți îmbunătăți circulația periferică, va dispărea țiuitul din urechi și veți trata și bronșita

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ
Lidia Fecioru, leac pentru imunitate

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, un remediu care combate bronșitele și înlătură eventualele urme de tuse.

Leacul recomandat de Lidia Fecior are la bază tinctura de pelin.

„Este perioada de iarnă și poate nu aveți de unde lua pelin, dar există la plafar tinctură de pelin. Acesta face foarte bine la hârcâit pentru cei care se confruntă cu asta după o răceala, după o tuse grea.

Puneți picioarele într-o găleată cu vreo cinci litri de apă caldă și 80 de grame de tinctură de pelin. În acest timp respirați adânc.

Astfel, veți îmbunătăți circulația periferică și va dispărea țiuitul din urechi și veți trata și bronșita”, spune Lidia Fecioru.

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ

Condimentul care te scapă de tuse

Un condiment extrem de parfumat și de aromat și foarte gustos, utilizat pentru gătit, ar putea fi de folos și în cazul celor care tușesc des, sugerează Lidia Fecioru, bioenergoterapeut.

Indiferent că îl folosim sub formă de tinctură, infuzie sau poate chiar sub formă de ceai de cimbru, acest condiment se dovedește util tuturor celor care nu se mai pot opri din tușit în această perioadă a anului.

Cei ce suportă acest remediu își pot face și inhalații cu cimbru ca să calmeze tusea, spunea Lidia Fecioru, într-o altă ediție a emisiunii.

Cine nu are tinctură de cimbru o poate prepara acasă sau o poate procura de la plafar.

„M-am gândit la un tratament pentru tuse, pentru că în perioada aceasta este atât de multă lume răcită şi se confruntă cu tusea.

Este foarte bun cimbrul. Pe internet sunt mai multe reţete de tinctură de cimbru sau chiar o putem găsi la plafar.

Lidia Fecioru: „Se pun 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e puternic”

Se pun într-un pahar cu ceai cam 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e destul de puternic.

Cine suportă să bea chiar ceai de cimbru este minunat. De asemenea, se poate face inhalație cu cimbru. Pentru tuse este nemaipomenit.

Eu nu am tinctură de cimbru, dar îmi fac acasă ceai de cimbru”, a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena 3.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel