joi, iunie 30, 2022

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit care sunt secretele pe care nu trebuie să le spui vreodată. Pot fi folosite ca şantaj împotriva noastră.

„Se spune aşa în popor, că te iubeşte în tăcere şi cu gălăgie te trădează. Şi trădarea poate fi liniştită, pe tăcute. Se spune că în aceste cazuri, doar sufletul urlă de durere.

Când un om începe să-ţi adune prea multe scame, trebuie să te întrebi ce vrea. Spuneam de foarte multe ori că sunt lucruri pe care trebuie să le ştii doar tu.

Te-ar mai interesa: Secretul neștiut al usturoiului. De ce trebuie con...

Noi, oamenii, suntem învăţaţi cu prieteniile. Nu cu mama, nu cu tata. Noi trebuie să ne găsim o prietenă sau un prieten, în loc să-i spunem mamei sau tatei.

Mama ta nu te va trăda niciodată. Poţi să fii cel mai mare criminal. Doar în timp, ne vom da seama că cei apropiaţi de sufletul nostru sunt cei din sângele nostru. Atât.

lidia

Trebuie să ai secretele tale, pe care să nu le ştie nimeni. Nu trebuie să ne arătăm niciodată punctul vulnerabil. Şi niciodată un secret care poate fi folosit ca şantaj împotriva noastră.

Spuneam cândva că atunci când vrei să-ţi înşeli bărbatul, nu spune la tot satul. La furat şi la înşelat, te duci singur. Să nu ştie nimeni.

Te-ar mai interesa: Depresia postnatală. „Îmi doream să nu mă mai trez...

Oamenii viclenoşi care vin şi stau pe lângă tine, sunt acei oameni care şi atunci când ai greşit, şi puţin, te-au ruinat.

Cine ridică sabia, de sabie moare.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Planta care ajută digestia şi vindecă ulceraţiile intestinale

Curcuma mai este cunoscută şi sub denumirea de aurul comestibil. Am spus şi în ediţia trecută despre laptele de aur. Laptele în care se pune curcuma. Este foarte bun pentru diabetici.

Te-ar mai interesa: Atenție la acest medicament! Medicul Mihai Craiu t...

Este important să luăm o jumătate de lingură de curcuma de trei ori pe zi, în timp ce mâncăm. Deci, la masă.

De fiecare dată când punem în mâncarea noastră această curcuma, vom îndepărta riscul apariţiei cancerului de sân.

„Curcuma este bogată în vitamina C, B, fosfor, iod, fier. La fel mai putem amesteca curcuma cu varză roşie. Ajută la prevenirea bolilor de prostată.

Deci, în timp ce mâncăm luăm o lingură de curcuma cu puţină apă. Este antibacteriană, antiinflamatoare. Ajută şi la digestie şi vindecă ulceraţiile intestinale”, a mai spus bioenergoterapeutul la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Măsură de urgență. Ce se întâmplă cu băuturile cu ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private