vineri, martie 24, 2023

Cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin a dezvăluit ultimele sale secrete în materie de frumusețe.

La 79 de ani, Irina Loghin are un ten aproape impecabil. Este cunoscut faptul că interpreta a adoptat o alimentație vegetariană de ani buni, iar mișcarea zilnică este obligatorie în programul încărcat al artistei.

Doamna Irina Loghin a mărturisit cu mai multe ocazii că are grijă de ten, că folosește produse cât mai naturale și execută și câteva mișcări ferme de masaj facial, în fiecare zi, pentru tonus și elasticitate.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: slăbești până în 20 kg în 13 zile RA...

Dar iată care este ultimul sfat al vedetei către toate doamnele și domnișoarele: ”Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, foloseam și de floarea soarelui. Acum se găsește peste tot. Îl amestec într-un lapte  demachiant, aplic pe față și șterg apoi cu un prosop umed și moale. Tenul va fi curat și strălucitor. Nu vă culcați niciodată cu machiajul de peste zi. Este o mare greșeală pentru ten. După demachiere, este bine să îți faci și un masaj al feței, îi va da energie și elasticitate.”

Având în vedere că vedeta de muzică populară arată superb la 79 de ani, sigur multe femei îi vor urma acest sfat de frumusețe. Plus că toate sfaturile de frumusețe ale doamnei sunt din sfera produselor naturale și deloc costisitoare.

Te-ar mai interesa: 15 riscuri medicale şi efecte toxice ale consumulu...

Sursă foto: Irina Loghin Oficial Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private