vineri, iulie 1, 2022

Secretul celebrei terapeute din Caucaz. Djuna Davitasvili. Leacuri minune pentru diverse afecțiuni.

Djuna Davitasvili este o adevărată legendă în Rusia, pentru modul în care-și trata pacienții, practic fără să-i atingă. Originară din Caucaz, a devenit lecuitoarea de taină a liderilor de la Kremlin din perioada sovietică și o veritabilă vedetă media după 1990, s-a stins din viaţă anul trecut la Moscova, la vârsta de 65 de ani.

Te-ar mai interesa: Cum a descoperit Monica Pop că are cancer: Credeam...

A fost o femeie înconjurată de mister, fiind înzestrată cu puteri bioenergetice speciale, greu de explicat, dar cu efecte spectaculoase. A fost studiată de oamenii de ştiinţă, mai ales că, în perioada când faima ei dădea ocol pămîntului, se ocupa de sănătatea fostului lider sovietic Leonid Ilici Brejnev.


Secretul celebrei terapeute din Caucaz

Djuna consideră că alimentația stă la baza sănătății, prin modul în care știm sau nu să o facem prin prisma rațiunii, și nu doar a pornirilor instinctuale. Celebra terapeută identifica trei categorii mari de alimente, după cum urmează:

1. carne, pește, zeamă de carne, ouă, fasole (bob), ciuperci, nuci, floarea soarelui (semințe), vinete.

Te-ar mai interesa: Suferi de această afecțiune? Ai grijă cât orez măn...

2. verdeața, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grăsimi, ulei vegetal.

3. pâine, pește, făinoase, orez, cartofi, zahăr, miere de albine.

Pentru curățirea organismului de subsțantele dăunatoare acestuia, introduse în corp prin alimentația curentă, trebuie să se țină seama de câteva reguli ușor de respectat. Categoria nr. 1 de alimente reprezintă acizii, iar categoria nr. 3 – bazele. Nu se amestecă la aceeași masă alimentele din categoria 1 cu cele din categoria 3. Se pot combina categoria 1 cu categoria 2 sau categoria 2 cu categoria 3.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Accidentul de la Cernobîl a a...

Diferența dintre mesele acide și cele bazice trebuie să fie de minimum 3 ore. În curățirea organismului, lactatele sunt excluse. Nu se bea apă în timpul mesei, ci abia la o ora dupa aceasta.

Tot cu o oră mai târziu se pot consuma și fructe, întrucât ele se digeră mai repede decât restul alimentelor. Pe lângă alimentele enumerate mai sus, dimineața și seara se consumă câte un cățel de usturoi. Curățirea organismului se face, de preferință, în luna iunie.

Te-ar mai interesa: Dezvăluiri despre Putin. Tatiana Fokina: De câte o...

Djuna Davitasvili. Leacuri minune pentru diverse afecțiuni

Djuna a  lăsat o serie de sugestii si retete pentru terapia diverselor afecţiuni ce macină astazi lumea.

Curățirea limfei și a sângelui

Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in care s-a dizolvat, dupa gust, sare amara, atat cat sa fie baubila. Se prepara un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml).

La o ora dupa ce s-a baut solutia de sare amara, se beau primii 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de apa fiarta si racita. Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita) se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul dureaza 3 zile.

Te-ar mai interesa: Gabriela Firea susține dreptul femeilor: „Nimeni n...

Curățirea ficatului

Timp de 2 zile, zice Djuna, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. In a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 (sapte seara) pe partea dreapta, cu o sursa de caldura (perna electrica sau sticle cu apa fierbinte) sub ficat. Se prepara un amestec din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri zeama de lamaie, care se bea din sfert in sfert de ora, pe durata a circa 2 ore.

Atentie: cantitatea totala trebuie sa fie de 300 ml ulei de masline si 300 ml zeama de lamaie. A doua zi de dimineata se face clisma, ocazie cu care veti elimina toate reziduurile de la ficat.

Curățirea rinichilor (mai ales pentru cei cu pietre – calculi renali)

Pe parcursul unei saptamani, nu se mananca decat pepene verde cu paine neagra. In ziua a saptea, intre orele 2 si 3 (noaptea), se face o baie calda, cu corpul cufundat in apa pana la gat si se mananca pepene verde rece.

Chiar daca nu va vine sa credeti, dupa circa o ora, vor fi eliminate pietrele. In cazuri extrem de rare este nevoie ca procedura se fie repetata dupa doua saptamani.

Curățirea articulațiilor de săruri (spondilozaă, artrită, poliartrită)

Se fierb 5 g foi de dafin in 300 ml apa, timp de 5 minute, dupa care se tin intr-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita. Tratamentul dureaza 3 zile, insotit de alimentatie de regim, dar o singura data pe an.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private