vineri, iunie 9, 2023

Ramonei Bădescu, actriță română care a născut la 50 de ani, a vorbit despre metoda extrordinară prin care reușește să aibă un corp de invidiat.

Secretul Ramonei Bădescu, femeia care a născut la 50 de ani. Actrița: Recomand tuturor să facă ASTA

Ramona Bădescu este o actriță română care trăiește de câțiva ani buni în Italia. Ea practicat și modelingul, iar din 2008 a intrat și în politică. Mai mult, românca a devenit pentru prima dată mamă de băiat, la vârsta de 50 de ani, însă are în continuare o siluetă de invidiat. Cum reușește să o mențină?


Actrița a dezvăluit ce alimente evită și ce alte trucuri folosește.

Ramona Bădescu, una dintre cele mai atrăgătoare vedete din România, se poate lăuda și cu un trup fără cusur, dar puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat în trecut cu un complex legat de aspectul fizic.

Acum, actrița are o alimentașie corectă și încearcă, pe cât posibil, să evite alimentele dăunătoare pentru siluetă și consumă doar ocazional carne.

Ce nu mănâncă niciodată actrița?

„Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya, ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum, sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi”, mai spune actrița.

„Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dam corpului ce e mai bun și el va fi sănătos și viguros”, a mai explicat Ramona, de la Pro TV.

Ramona Bădescu este, în clipa de față, una dintre cele mai apreciate actrițe din Peninsulă. Recent, în cadrul unui interviu, aceasta a dezvăluit că, în trecut, a avut și perioade grele, în principal din cauza faptului că avea kilograme în plus. Între timp, lucrurile s-au schimbat. În prezent este una dintre cele mai sexy femei din Italia.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale”, a dezvăluit Ramona Bădescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private