luni, mai 16, 2022

Secţia de Ginecologie de la Spitalul Judeţean Constanţa, redeschisă după şase ani. Valoarea investiţiei este de aproximativ 4,5 milioane de lei

Marți, 3 mai, a fost redeschisă Secţia Clinică Obstetrică Ginecologie I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după aproximativ şase ani în care a fost închisă pentru reabilitare, activitatea medicală fiind relocată.

Ar putea fi o imagine cu interior şi hol

Secţia de Ginecologie de la Spitalul Judeţean Constanţa, redeschisă după şase ani

Secţia Clinică Obstetrică Ginecologie 1 se află la etajul 7 al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, ocupă aproximativ 1.700 metri pătraţi şi are în componenţă 45 de paturi, distribuite în saloane cu două până la cinci locuri.

Te-ar mai interesa: Informația zilei în România! Anunț făcut de Minist...

„Este modernă, renovată cu materiale și tehnologii de ultimă generație și compartimentată conform cerințelor acuale. Secția Clinică Obstetrică Ginecologie I este gata să își primească înapoi pacientele, după aproximativ 6 ani în care activitatea medicală a fost relocată.

Lucrările de reabilitare au început în toamna anului trecut și au fost finalizate de curând”, se arată într-un mesaj postat de unitatea medicală pe Facebook.

Lucrările de modernizare, întrerupte în 2016, au fost continuate în toamna anului trecut, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 4,5 milioane de lei, fonduri de la Ministerul Sănătăţii (3.386.381, 10 lei) şi Consiliul Judeţean (CJ) Constanţa (1.110.108,02 lei).

Te-ar mai interesa: 3 tipuri de băuturi care pun sănatatea în pericol....

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi interior

„Mulțumesc tuturor partenerilor care s-au implicat în finalizarea acestui proiect, tuturor celor care ne-au sprijinit, pacientelor noastre care au înțeles și acceptat situația, la fel și personalului medical care și-a desfășurat până acum activitatea într-un spațiu relocat și nerenovat”, a declarat managerul SCJU Constanța, Ec. Ionuț Cornel Ionescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private