Sari la conținut

Sănătatea femeilor: Cum să tratezi incontinența urinară fără operaţie

Femeie in spital
Sursa foto: arhiva Docotrul Zilei
tehnologie de ultima generatie pentru tratarea mai multor afecțiuni

Din cuprinsul articolului

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, se pot trata și intervenții de sănătate și estetică, dar și terapii inovatoare pentru intimitatea femeilor. Este vorba despre laserul DuoGlide Deka, tehnologie de noua generatie, poate fi folosita atât în ginecologie, cât și în dermatologie.

Acest aparat super performant îi ajută pe medici să trateze afecțiuni precum: sindromul genitourinar de menopauză, simptome de hioestrogenism postpartum, laxitatea vulvo – vaginală și putem efectua intervenții de chirurgie genitală funcțională și de estetică și colposcopie.

tehnologie noua
Sursă foto: arhiva personală Dr. Carmen Ianiotescu, medic primar obstetrică-ginecologie

Toate tratamentele și intervențiile realizate cu ajutorul acestui tip de laser sunt minim invazive, presupun un usor disconfort, sunt bine tolerate de paciente, durează mai puțin de o oră și nu necesita recuperare.

Sănătatea intimă feminină

Sănătatea femeilor: Cum să tratezi incontinența urinară fără operaţie

Laserul are o versalitate de neegalat și poate fi folosit în tratarea unei game largi de afecțiuni ce țin de sănătatea intimă feminină, colposcopie, ginecologie și dermatologie.

„Tehnologia de ultimă generație a dovedit încă o dată că putem efectua intervenții și tratamente care vin în ajutorul femeilor și rezolva diverse probleme funcționale sau estetice, cu care acestea se pot confrunta de-a lungul vieții ( nasterea, perioada de după naștere, perioada de perimenopauză si menopauză respectiv laxitatea vaginală, atrofia vaginală, incontinența urinară de efort și anumite probleme funcționale asociate cu înaintarea în varstă).

Medicina modernă prespune pe lângă experiența specialiștilor și aparatură performantă, așa cum este laserul DuoGlide Deka cu rezultate uimitoare atât în ginecologie, cât și în dermatologie.”, a declarat Petru Catalin Haiduc, medic primar obstetrică – ginecologie.

Beneficii majore în ginecologice și dermatologe

  • Sistem extrem de avansat, atât în ginecologie cât și în dermatologie: DUOGLIDE este cea mai recentă platformă DEKA Laser, care combină două lungimi de undă: CO2 10600 nm și 1540 nm pentru a maximiza eficacitatea în aplicațiile ginecologice și dermatologice.
  • Eficacitate și siguranță maximă în ginecologie: Decenii de experiență de pionierat în laserele CO2 și marele succes al procedurii MonaLisa Touch (singura procedură laser validată științific pentru sănătatea intimă a femeilor) au confirmat marea eficacitate și siguranță a procedurilor DEKA în ginecologie.
  • Eficacitate maximă și timp redus de recuperare: Lungimea de undă de 1540 nm îmbunătățește efectele terapeutice ale laserului CO2, amplificându-i capacitățile de stimulare termică și neocolageneză.
  • Acțiune termică mai profundă: Sinergia celor două lungimi de undă CO2 +1540 nm realizează și încălzirea adiacentă și necoagulativă a întregii zone de scanare, și atinge o adâncime mare – imposibil de atins doar cu surse laser ablative. Efectul termic atinge un nivel de profunzime care maximizează acțiunea de stimulare a țesuturilor și, prin urmare, se obține un tratament și mai eficient.
  • Atenție specială pentru vindecare: Datorită stimulării profunde și uniforme a emisiei speciale, sinergia celor două lungimi de undă mărește turnover-ul celular.
    Amplificarea efectului de contracție: Emisia de tip secvențial special realizată în interiorul fiecărui DOT individual mărește, de asemenea, în mod sinergic efectul de micșorare a țesutului pentru a remodela și a tonifica țesutul lax.
  • Configurare completă cu sisteme de scanare: DUOGlide este echipat cu o gamă completă de noi sisteme de scanare, optimizate ca formă, greutate și dimensiune pentru a maximiza manevrarea/. Sistem de scanare conceput pentru a trata sindromul urogenital la menopauză. Energia laser CO2 fracționată este transmisă către pereții vaginali, stimulând eficient regenerarea țesuturilor pentru rezultate inegalabile. Acest sistem de scanare poate fi utilizat cu diferite tipuri de sonde, atât pentru tratamente în interiorul canalului vaginal, făcându-l adaptabil la nevoile tuturor pacientelor.
  • Colposcan: Acest nou accesoriu, care combină sistemul de scanare și micro-aplicatorul, extinde aplicațiile Glide pentru a include microchirurgia colposcopică asistată de scanare. Caracteristicile acestui sistem compact, compatibil cu toate colposcoapele, fac din acest instrument standardul de aur pentru tratamente extrem de precise, sigure, repetabile și cu mișcare rapidă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel