marți, decembrie 6, 2022

Infecția cu oxiuri este cel mai frecvent tip de infecție cu paraziți intestinali în Statele Unite și una dintre cele mai frecvente la nivel mondial. Oxiurii sunt subțiri și albi, de aproximativ 6 până la 13 milimetri lungime.

În timp ce persoana infectată doarme, paraziții feminini depun mii de ouă în pliurile pielii din jurul anusului. Majoritatea persoanelor infectate cu oxiuri nu au simptome, dar unii au mâncărimi în anus și somn agitat.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

Infecția cu oxiuri apare cel mai adesea la copiii de vârstă școlară, iar ouăle mici (microscopice) se transmit cu ușurință de la un copil la altul. Tratamentul constă în administrarea de medicamente orale care ucid oxiuri și spălarea temeinică a pijamalei, a lenjeriei de pat și a lenjeriei de corp. Pentru cele mai bune rezultate, întreaga familie ar trebui să primească tratament.

Alte simptome care pot apărea în acest tip de infecție sunt următoarele:

Simptome

  • Oboseala
  • pierderea poftei de mâncare
  • Dureri de cap.
  • vărsături.
  • Gaze intestinale


Semințe de dovleac

Potrivit Mejor con Salud, semințele de dovleac sunt unul dintre cele mai puternice remedii naturale pentru eliminarea paraziților intestinali, precum și pentru prevenirea acestora și pot fi consumate astfel:

Te-ar mai interesa: Șofer de ambulanță, înjunghiat în casa celui pe ca...

Ingrediente:

  • 50 de seminte de dovleac.
  • 1 cană de apă.

Preparare:

Se macină semințele de dovleac.
Apoi, amestecați-le cu apa.
Dacă persoana dorește, infuzia poate fi îndulcită cu miere.

Curcumă

Turmericul este o rădăcină medicinală folosită pentru a trata mai multe afecțiuni. La fel, un studiu publicat de revista Experimental Parasitology a demonstrat utilitatea turmericului în eradicarea paraziților intestinali.

Cuișoare

Cuișoarele sunt folosite ca antiseptic și antimicrobian. În plus, este o plantă medicinală cunoscută pentru eficacitatea sa în combaterea acestor paraziți intestinali.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

La fel, pentru a le consuma, trebuie zdrobite pana la obtinerea unei pulberi fine si luată întro cantitate mică, de doua ori pe zi, pe o perioada de trei zile, pentru a avea un efect mai mare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private