vineri, octombrie 22, 2021

Semințele de dovleac, de in, de cânepă, de chia și de susan sunt încărcate cu substanțe nutritive precum fibre, proteine​​, vitamine, fier și omega 3.

Le poți adăuga în salate și reprezintă o gustare

sănătoasă, deoarece mențin senzația de sațietate o lungă perioadă de timp.

Semințele de dovleac : sunt bogate în zinc, care ajuta organismul să producă testosteron. Acest hormon ajută la dezvoltarea mușchilor și la arderea grăsimilor. Semințele de dovleac conțin, de asemenea, fier și magneziu, importante pentru menținerea nivelul de energie. Ele sunt, de asemenea, bune pentru sistemul digestiv și conținutul lor bogat în proteine ​​stimulează dezvoltarea masei musculare .

Semințele de cânepă : sunt bune pentru slăbit slăbit deoarece conțin grăsimi omega3 care stimulează arderea țesutului

adipos. Ele sunt de asemenea, bogate în magneziu și fier care cresc nivelul de energie, iar conținutul lor de potasiu previne balonarea.

Semintele Chia : sunt pline de magneziu, potasiu, fier și omega 3 și sunt sărace în grăsimi. Mențin senzația de sațietate mult timp și oferă energie.

Semințele de in : sunt o sursă bună de omega 3 care ajută la arderea grăsimilor și la  reglarea nivelului de insulină. Acestea conțin, de asemenea estrogeni care mențin echilibrul hormonal în organism.
Semintele de susan : sunt bogate în minerale și proteine ​​. În plus, conțin magneziu, vitamina E

și calciu, care stimulează metabolsimul si reglează nivelul de zahăr din sânge. Datorită conținutului de fibre te mențin sătul pentru o lungă perioadă de timp și îmbunătățesc digestia.

Ultimele stiri