marți, decembrie 6, 2022

Semne ale îmbătrânirii. Cele mai bune modalități naturale de a le ascunde. Vei scăpa de petele inestetice de pe piele. Pielea va avea un aspect mai luminos, iar petele de bătrânețe vor fi eliminate cu ajutorul remediilor naturale.

Petele de pe mâini sunt unul dintre principalele semne ale îmbătrânirii, deoarece sunt cauzate de razele solare. Cu toate acestea, există câteva modalități naturale de a le ascunde.  O mască foarte ușoară vă lumina pielea, iar ingredientul principal este cartoful.

Te-ar mai interesa: Decembrie, luna cadourilor pentru aceste zodii: mă...

Cum să eliminați petele de pe mâini și să ușurați pielea?

Unele ingrediente naturale conțin vitamine și antioxidanți care sunt ideale pentru îndepărtarea petelor de pe piele, cum ar fi cartofii. Potrivit blogăriței Rosa Heguy, poți face o mască de cartofi pentru a lumina pielea.

Ingrediente:

  • ½ cartof ras
  • ½ lămâie
  • 1 linguriță de extract de vanilie
  • 1 lingură de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Pentru a face această mască de iluminare a pielii trebuie mai întâi să pui cartoful ras într-un bol și să adaugi lămâia; amestecă bine. Apoi se adaugă vanilia și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă totul perfect până când devine omogen.

Luați o lingură de amestec și aplicați-l pe mâini. Masați ușor, insistând asupra zonelor cu pete; masați timp de 5 minute. După aceea, clătiți excesul cu apă caldă și aplicați o cremă hidratantă.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj incendiar pentru ministrul Săn...

Poți face această mască de îndepărtare a petelor de pe mâini zilnic, însă este important să aplici o cremă de protecție solară, deoarece unele ingrediente pot fi fotosensibile și ți-ar putea păta pielea.

Cartofii conțin o cantitate mare de vitamina C, care este ideală pentru îndepărtarea petelor și regenerarea celulelor.

Acest tratament de îndepărtare a petelor este complet natural, însă vă recomandăm ca -înainte de a aplica orice produs- să faceți un test de alergie sau să consultați un profesionist din domeniul sănătății, deoarece unele tenuri sensibile pot fi iritate.

Te-ar mai interesa: Trage apa doar după ce pui colacul! Greșeala pe ca...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private