joi, octombrie 1, 2020

Deficitul de vitamine este o consecinta negativa a stilului nostru de viata. Fiind adesea pe fuga, prea ocupate ca sa mai putem gati feluri de mancare bogate in vitamine, ajungem sa mancam pe fuga ce apucam.

Fii atenta la aceste semne clare care iti arata ca ai deficit de vitamine si ca trebuie sa actionezi rapid.

Pe termen lung, un stil de viata dezorganizat provoaca dezechilibre in organism, favorizand aparitia unor afectiuni, unele dintre ele foarte grave.

Oboseala

Citește și:

Este unul dintre primele simptome ale deficitului de vitamine, dar este adesea ignorata, fiind considerata consecinta a stilului de viata ocupat. Oboseala este, de asemenea, si primul simptom al deshidratarii, asadar asigura-te ca bei suficienta apa in fiecare zi. Daca oboseala nu dispare dupa cateva nopti in care ai dormit suficient, atunci inseamna ca ai un deficit de vitamine, cel mai adesea fier, magneziu si B12.

Dureri musculare

Citește și:

Adesea, acestea sunt considerate a fi un semn de imbatranire sau o consecinta a activitatilor sportive, insa reprezinta un simptom al deficitului de vitamina D si magneziu.

Schimbari ale starii de spirit

Desigur, fiecare dintre noi are din cand in cand cate o zi proasta. Dar, daca aceste schimbari apar des, atunci inseamna ca ai un deficit de acizi grasi Omega-3. Acestia sunt esentiali pentru functionarea normala a creierului si pentru comunicarea optima la nivelul celulelor. 

Citește și:

Citeste continuarea…

Parteneri