Sari la conținut

11:11 ziua în care se deschid cerurile și se pot schimba destinele! Orice dorință se poate îndeplini, astăzi, 11.11. Semnificația 111 în astrologie

Semnificația zilei de 11:11
Sursă foto: Quora
Semnificația zilei de 11:11

 Cum vă simțiți când „prindeți” numărul 11:11 pe ceas? Poate că, la fel ca mulți oameni, îl folosiți ca o scuză superstițioasă pentru a vă pune o dorință. Sau poate credeți în numerele angelice și o luați ca pe o afirmație pozitivă din Univers. Sau poate că nu este nimic din cele de mai sus și înseamnă pur și simplu că este timpul pentru a doua ceașcă de cafea.

Indiferent de relația voastră personală cu numărul 11, acesta este cunoscut ca un „număr maestru” în numerologie și reprezintă creșterea, trezirea și legătura noastră cu spiritualul. Deci, în data de 11 noiembrie, se crede că vom fi binecuvântați cu o dublă doză din această energie de bun augur.

Potrivit numerologilor data de 11 noiembrie este o dată puternică pentru că pe parcursul acestei zile se poate accesa portalul maestru 1111, care ne ajută să ne îndeplinim cele mai puternice dorințe ale inimii.

1111 este un număr puternic în astrologie și, de asemenea, un număr de înger. Aceasta este ziua potrivită pentru a seta intenții. 1111 amplifică capacitatea noastră de a crea și de a lăsa o amprentă pe țesătura vieții. De asemenea, indică faptul că suntem în armonie completă și aliniere cu toată natura.

Care este semnificația spirituală a 11/11?

În fiecare an, pe 11 noiembrie, data este 11/11, așa că vă puteți gândi la aceasta ca la o versiune supraalimentată a vederii 11:11 pe ceas. Numerologii cred că data de 11 noiembrie are o semnificație spirituală puternică în ceea ce privește descoperirea de sine și ne poate împinge să stabilim o conexiune mai mare între sine și energia universală.

Semnificația zilei de 11:11
Sursă foto: Quora

Acestea fiind spuse, este un moment grozav pentru a stabili intenții personale și pentru a vă deschide inima către noi călătorii, atât fizice, însă cu deosebi, unele spirituale.

Se crede că atunci când vedem numărul 11 ​​sau îl experimentăm sub forma unei date sau ore, ni se oferă o parte din magia lui, iar pe 11 noiembrie, toată lumea va avea acces la această energie toată ziua.

Numărul 1 este despre începuturi și reprezintă măiestria, așa că dacă sunteți cineva care vede 11:11 tot timpul, această dată va avea un efect semnificativ asupra voastră. Această cifră magică ne ajută și ne întărește să credem că ne îndreptăm în direcția spirituală corectă.

Dacă sunteți deschiși, ascultați semnele și simbolurile subtile care vă apar în data de 11/11, deoarece pot fi mai mult decât o coincidență, ne sfătuiesc cei de la Ce spun Astrele.

Deoarece numărul maestru 11 este asociat cu tărâmul angelic și este uneori considerat un „număr de înger”, încercați să acordați o atenție deosebită intuiției voastre în această dată, deoarece este posibil să fiți mai deschiși la unele descărcări cosmice.

Păstrați un caiet la îndemână, astfel încât să puteți nota orice gânduri, idei sau realizări spirituale pe care le-ar putea atinge și să reflectați asupra lor mai târziu.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: