Sari la conținut

Semnificația din spatele viselor despre căderea părului. NU ar trebui să le ignori

Dacă ați avut vreodată un vis în care vă cade părul, probabil că v-ați trezit dimineața confuză cu privire la ceea ce înseamnă de fapt – dar și ușurată de faptul că încă mai aveți păr, fără îndoială. Visele sunt adesea un pic ciudate și pot fi unice pentru fiecare persoană în parte, dar visul despre căderea părului este destul de comun. Deci, ce înseamnă toate acestea?

Potrivit analistului de vise Lauri Loewenberg, părul tău deține o mulțime de semnificații pentru mintea visătoare, deoarece reprezintă gândurile, ideile și credințele, deoarece toate acestea răsar din cap, la fel ca și părul tău. Așadar, atunci când visezi că-ți pierzi părul, poate fi un semn că te debarasezi de credințe vechi sau că ai rămas fără idei.

Lauri a explicat pentru Romper că visul despre căderea părului poate însemna că te afli la o răscruce de drumuri în care trebuie să iei o decizie sau că nu știi cum să gestionezi sau să procedezi într-o anumită situație. Iar în unele circumstanțe, poate însemna chiar o pierdere a încrederii în tine.

Ce înseamnă când visezi că îți cade părul

Ea a spus: „Mai rar, orice se întâmplă cu părul tău într-un vis poate fi legat de mândrie, vanitate și simțul înfățișării. În acest caz, pierderea părului ar indica o pierdere a încrederii, îngrijorarea cu privire la pierderea aspectului tău frumos sau poate chiar rușine”.

Cu toate acestea, potrivit unui alt analist de vise pe nume Adora Winquist, a visa că îți cade părul poate însemna și o „pierdere a controlului în viața ta”, ceea ce este un semn pe care cu siguranță nu ar trebui să îl ignori, deoarece ar putea începe să aibă un impact asupra sănătății tale mintale. Expertul a sugerat să te întrebi dacă se întâmplă ceva în viața ta pe care simți că nu-l poți opri, deoarece aceasta ar putea fi cauza viselor tale cu căderea părului.

Dând un exemplu, Adora a spus că, dacă ați visat că vă cade părul și ați avut recent un copil, atunci visele dvs. ar putea să vă spună că vă luptați cu sentimentul că v-ați pierdut libertatea.

Între timp, am împărtășit recent și ce cred analiștii de vise despre visele în care îți înșeli partenerul. Din fericire, acestea nu înseamnă, de obicei, că ești nefericit în relația ta și că vrei să înșeli, ci sunt de fapt un semn că te simți vinovat de ceva în viața ta.

Un alt motiv ar putea fi faptul că visul tău încearcă să-ți spună că te înșeli pe tine însuți – fie prin faptul că nu ești sincer cu convingerile tale de bază, fie cu principiile tale. Persoanele care nu sunt pe deplin angajate în dieta lor sau în regimul de antrenament, de exemplu, au avut vise de înșelăciune, conchide Mirror.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.