Sari la conținut

Semnul rar pe care puțini îl au în palmă. Vezi ce înseamnă

Semnul rar pe care puțini îl au în palmă.  Cunoașterea antică a chiromanției este o metodă despre care se crede că citește soarta omului, trecutul, prezentul și viitorul său și, de fapt, este ceva care prosperă și astăzi, având un public numeros.

Metoda menționată de divinație își are rădăcinile în astrologia indiană și, pe baza mai multor date istorice, s-a ajuns la concluzia că înțeleptul hindus Valmiki a înregistrat o listă de 567 de strofe pentru citirea semnelor de palmier.

Chiromanția sa răspândit din India în restul lumii, prin țări precum China, Persia, Tibet și Egipt. Mai exact, în Grecia, se spune că filosoful Anaxagoras a fost primul care s-a ocupat de chiromanție, în timp ce Aristotel s-a ocupat și de fenomenul în cauză, prezentând chiar și un tratat despre acesta lui Alexandru cel Mare.

A devenit atât de interesat de această problemă, încât a început să examineze caracterul ofițerilor săi citindu-le palmele. Mulți spun că și-a studiat și propriile palme și și-a întins un plan de viață bazat pe semnele pe care i le arătau liniile de pe mâini. Studiile egiptene arată că el însuși purta litera X pe palme, despre care astăzi se estimează că are doar 3% din populație.

Citeste si:

Dorind să verifice afirmația de mai sus, Universitatea STI din Moscova a efectuat recent un studiu despre semnificația simbolului X de pe palme și modul în care acesta este legat de dezvoltarea vieții lor. Oamenii de știință au studiat un eșantion de peste 2.000.000 de oameni, vii și morți, și au ajuns la concluzia că cei care l-au avut erau fie lideri, fie oameni foarte populari și că toată lumea și-a amintit de ei pentru lucrurile pe care le-au făcut.

Semnul X pe palmă

Pe lângă Alexandru cel Mare, o altă mare personalitate care avea linii X pe palme a fost Abraham Lincoln, în timp ce premierul rus Vladimir Putin este unul dintre puținii care o au.

Oamenii care au semnul X pe palme sunt oameni care au o mare intuiție și au și o energie foarte puternică pe care puțini o pot doborî. Dacă cineva îi înșală, atunci iese cel mai rău sine al lor, dar sunt oameni care iartă, fără să uite. Au mereu norocul de partea lor, precum și multe cunoștințe, dar și o memorie puternică. În cele din urmă, ei sunt adaptabili și foarte perseverenți cu privire la schimbările care au loc în jurul lor, potrivit Pro News.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.