Sari la conținut

Tu știi ce spune forma palmei despre tine? Iată ce spune directorul Academiei Americane pentru Analiza Mâinilor

Tu știi ce spune forma palmei despre tine? Iată ce spune șeful Academiei Americane pentru Analiza Mâinilor.  Cum ne influențează personalitatea detalii ca cele analizate de această instituție de renume mondial. 

 

Fie că ești dreptatii, stângaci sau ambidextru, palma arată personalitatea fiecăruia dintre noi. Așadar, o palmă “puternica” reflecta abilitatile tale personale si financiare, in timp ce degetele de la cealalta mana denota atitudinea pe care o ai fata de persoanele din anturajul tau.

Este ca și în cazul strângerii de mână oarecum. Atunci când saluți și strângi mâna cuiva o faci ferm, privind persoana în ochi sau preferi strângerea de tip „pește mort”… Toate aceste detalii semnifică ceva.

Degetele puternice versus degetele slabe

Potrivit Academiei Americane pentru Analiza Mâinilor, fiecare persoana are degete puternice si degete slabe.

Daca un deget este indoit, indreptat catre altul sau nu poti face cu el anumite lucruri, acesta este slab. Daca un deget este drept, atunci este puternic, explică directorul Academiei Americane pentru Analiza Mâinilor, Kay Packard.

Sursa: sfatulparintilor.ro

De exemplu, dacă degetul mare este puternic pe mana “forte”, denota ca esti dornic de succes in profesia ta.

Totodată, un index puternic denota interesul pentru putere, ai tarie de caracter si esti foarte corect.

Degetul mijlociu denota responsabilitatea, eficienta, increderea, dezvoltarea si intelepciunea.

Inelarul arata abilitatile artistice si exprimarea sentimentelor.

Cât despre degetul mic, acesta arata cat esti de priceput in arta comunicarii.

Așadar, degetele tale cum sunt? Le-ai analizat vreodată?

De exemplu, daca degetul mare si degetul mijlociu sunt puternice la mana “forte”, esti – cel mai probabil – o persoana eficace, responsabila, un profesionist dornic sa-ti implineasca visele.

Ce spune forma palmei despre tine

Daca palma este rotunda, inseamna ca iti doresti relatii armonioase cu cei din jurul tau si iti este teama de respingere.

În cazul în care este patratoasa si plata, inseamna ca esti direct si nu-ti plac incertitudinile, mai explică Packard.

Daca este in forma de lopata, inseamna ca esti inventiv si nu-ti plac caile batatorite de altii iar daca este ascutita, inseamna ca esti o persoana interesata de ezoteric si neobisnuit.

Cum sunt degetele distanțate?

Cu o experiență de mai bine de 30 de ani, Kay Packard a fost devotată studiilor, practicării meseriei și ghidării altora spre o înțelegere profundă a lumii interioare din fiecare.

Packard explică și importanța distanței dintre degete. Așadar, pune-ti mainile pe o suprafata plata si tine-le intr-o pozitie confortabila. Urmareste cum sunt distantate degetele.

Daca sunt departate unul de altul, esti – probabil, o persoana independenta, dornica sa experimenteze.

În cazul în care degetele sunt apropiate, esti o persoana prudenta, atenta, independenta, notează sfatulpărinților.ro.

Ești o persoană greu de influențat dacă…

Dca inelarul si mijlociul sunt departate de celalalte, inseamna ca esti o persoana greu de influentat, iar daca sunt apropiate, inseamna ca esti o persoana care respecta regulile societatii.

Iar daca inelarul este distantat de degetul mic, esti o persoana care evita discutiile si deciziile serioase. Daca distanta este potrivita, esti o persoana independenta, aventuroasa.

Directorul Academiei Kay Packard are un master in Psihologie Spirituală și este încântată să le fie mentor generațiilor de studenți și cursanți interesați de aceste aspecte.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel