sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Irina Lungu

Șerban Huidu, critici dure și nesolicitate pentru Irina Rimes și artiștii de peste Prut: ”Nu mai suport, sunteți în exces”

Comentariu halucinant din partea lui Șerban Huidu, față de artiștii de peste Prut și în special, față de Irina Rimes, jurata de la Vocea României.

Omul de radio a scris, pur și simplu, pe pagina sa de Facebook, un mesaj plin de ură:„Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ”înțelepți” di pesti Prut. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ăla de dracu’ îl înțelege. Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces.

Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer c***șii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos. Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei”, – a scris Șerban Huidu pe pagina sa de Facebook.

Nu știe nimeni motivul care l-a iritat atât de mult pe Șerban Huidu, însă criticile lui s-au viralizat în mediul online.