Sari la conținut

Serialul de pe Netflix după care toată lumea e înnebunită. Audiență record la câteva zile de la publicare

Sursă foto: StockSnap de la Pixabay
Serialul de pe Netflix popular

Serialul de pe Netflix după care toată lumea e înnebunită. David Benioff și D.B. Weiss, cunoscuți pentru serialul de succes „Game of Thrones”, au revenit în forță cu un nou proiect de televiziune de amploare. Este vorba despre serialul SF „3 Body Problem”, care a fost lansat pe Netflix acum câteva zile și a depășit toate așteptările în ceea ce privește audiența.

Cei doi au colaborat cu scenaristul și producătorul serialului „True Blood”, Alexander Woo, pentru a adapta pentru Netflix romanul bestseller al scriitorului chinez Liu Cixin, „The Three-Body Problem”, primul volum al unei trilogii.

„Este probabil chiar mai îndrăzneț decât ‘Game of Thrones’”, a declarat John Bradley, actorul care a interpretat rolul lui Samwell Tarly în serialul HBO și care își va juca acum rolul omului de știință și antreprenorului Jack Rooney în noul serial.

”Călătorim înapoi în timp, suntem în prezent, suntem într-un joc video de realitate virtuală, iar asta înseamnă că putem arăta orice. Suntem limitaţi doar de propria imaginaţie, iar o astfel de viziune este un dar”, a spus el cu prilejul premierei de la Londra a serialului, care a avut loc pe 20 aprilie.

Serialul de pe Netflix după care toată lumea e înnebunită

Acţiunea ”3 Body Problem” începe în Beijingul anului 1966 în timpul Revoluţiei Culturale şi poartă privitorii prin timp şi diferite locuri de pe glob – şi nu numai. Plasată parţial într-un joc video virtual, acţiunea serialului urmăreşte acţiunile unui student în astrofizică din China care au consecinţe asupra întregului univers.

În Marea Britanie a zilelor noastre, un grup de fizicieni denumit ”The Oxford Five” încearcă să înţeleagă de ce experimentele ştiinţifice din întreaga lume eşuează. Aceştia primesc ajutor din partea unui detectiv neconformist, Da Shi, interpretat de Benedict Wong, care face parte dintr-o agenţie de spionaj secretă.

Din distribuţia serialului alcătuit din opt episoade mai fac parte Eiza Gonzalez, Jovan Adepo, Jess Hong şi Jonathan Pryce, iar Brad Pitt, Rosamund Pike şi Rian Johnson se numără printre producătorii executivi.

”E o poveste care include ştiinţă şi ficţiune, dar nu e vorba despre cine ştie ce extratereştri, de pe cine ştie ce planetă care debarcă îmbrăcaţi în costume. Este vorba în primul rând despre o ameninţare reală pe care umanitatea o înfruntă şi despre felul în care facem cu toţii faţă acestei provocări”, a spus Pryce.

În ceea ce priveşte ecranizarea celorlalte două cărţi din trilogie, Liam Cunningham, un alt actor care a luat parte la proiectul ”Game of Thrones” şi care interpretează personajul Thomas Wade în noul serial, a spus că realizatorii nu-şi dezvăluie toate planurile.

”Am auzit câteva zvonuri”, a spus el. ”Îmi plac surprizele, mi-a plăcut asta şi la ‘Game of Thrones’. Nici măcar nu ştii când urmează să mori până ce nu primeşti scenariul. E puţin imprevizibil şi menţine interesul ridicat”, a adăugat Cunningham.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel