Sari la conținut

Sfârșit de lună tumultos pentru două zodii. Astrolog: Impactul energetic se întinde pe zeci de ani de acum înainte

horoscop
Sursă foto: Shutterstock
predictii astrale

Din cuprinsul articolului

Sfârșitul lunii februarie poate fi destul de zbuciumat pentru aceste două semne zodiacale. Cătălina Gulan, astrolog RomâniaTV.net, a dezvăluit în exclusivitate cum le vor influența astrele perioada următoare.

Universul are pregătite schimbări mari pentru fiecare dintre noi, însă există două zodii care vor trăi o perioadă destul de intensă. În jurul vostru lucrurile se vor schimba rapid și trebuie să vă adaptați prompt. E o perioadă foarte importantă în viața voastră, deoarece hotărârile pe care le luați în prezent au efecte pe termen lung. Trebuie găsit echilibrul între instinct și rațiune și trebuie evitate cu orice preț derapajele.

„Este important să ne amintim faptul că Pluto a intrat în Vărsător! Acesta este un eveniment astrologic extrem de important, iar impactul energetic se întinde pe zeci de ani de acum înainte. Cu alte cuvinte, vom remarca schimbări uriașe în jurul nostru. Ele vor avea loc, atât la nivel macro, la nivel social, cât și la nivel individual. Vom observa că oamenii din jurul nostru vor trece prin transformări uriașe. Nu este exclus să vedem că în oameni se naște spiritul revoluționar, că aceste persoane devin mai radicale sau că dorința de liberă exprimare este mai mare în rândul semenilor noștri.

Dacă ne aplecăm puțin atenția asupra acestui final de lună, automat sub lupă vor intra două zodii. Acești nativi au parte de un moment de cumpănă în viața lor. O să explic imediat cum anume se aplică acest lucru. Este vorba despre nativii Leu și despre nativii Fecioară”, a spus astroloaga România TV Cătălina Gulan .

Leu

„Nativii acestei zodii au fost pentru multă vreme blocați în trecut. Poate că anumite lucruri care s-au întâmplat, în special în ceea ce privește sfera emoțională, i-au marcat. Dacă au trecut printr-o suferință, care a lăsat în urmă mai multe traume, acesta este momentul perfect ca ei să schimbe acest aspect.

Pluto în Vărsător le dă șansa să se recalibreze și să își modifice radical credințele. Acum este timpul ca ei să se privească în oglindă, cu onestitate maximă, să se ierte pentru greșelile trecutului, să îi ierte pe cei care i-au rănit și să o ia de la capăt cu forțe proaspete și inima împăcată.

Dacă au avut inima rănită, este cazul să își dea o nouă șansă la iubire, să nu se mai ascundă în spatele scuzelor și să pornească pe acest drum. Dacă reușesc să treacă prin acest proces al onestității și al iubirii de sine, lucrurile vor lua o întorsătură extrem de benefică, iar viața lor va fi exact așa cum și-au dorit.”

Fecioară

„Este știut faptul că nativii acestei zodii au un spirit al dreptății extrem de bine dezvoltat, iar acum este momentul ca acesta să le aducă și avantaje. Vor fi puși într-o serie de situații în care vor avea rolul de judecător, iar ei își vor îndeplini misiunea cu brio. Acest lucru va fi extrem de apreciat de cei din jur, iar Fecioarele reușesc să adune o comunitate în jurul lor. Nu este exclus ca nativii să pornească pe „drumul solo” și să încerce să deschidă o afacere sau un ONG.

Astrele sunt de partea lor în aceste sens, mai ales pentru că aceștia atrag oamenii ca un magnet. Ei pornesc pe un drum nou. Sunt plini de vitalitate, de forță de muncă, de energie și de spirit creator. Familia este alături de ei și beneficiază de sprijinul tuturor apropiaților.

Deciziile pe care le iau în moment ar putea dicta felul în care se vor desfășura următorii 20-30 de ani din viața lor. Pe scurt, orice oportunitate le iese în cale ar trebui luată în seamă, deoarece aceste schimbări le vor aduce bucurie, prospețime și abundență”, a explicat Cătălina Gulan pentru RomâniaTV.net.

 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel