vineri, mai 27, 2022

Un adolescent cu doar câteva luni de trăit își îndeplinește „ultimea dorință” ajutând la strângerea de bani pentru un copil de șase ani care are și cancer.

Rhys Langford, 19 ani, din Ebbw Vale, Blaenau Gwent, a fost diagnosticat cu osteosarcom în octombrie 2020, potrivit BBC.

Când a citit despre Jacob, care locuiește și el în oraș, a donat 1.000 de lire sterline și a creat o pagină de strângere de fonduri.

Te-ar mai interesa: A ventilat manual un nou născut, timp de 12 ore! P...

Rhys le-a spus părinților săi: „Dacă nu se poate face nimic pentru mine, vreau să încerc să ajut să-l salvez pe acest băiețel”.

După ce și-a terminat tratamentul vara trecută, Rhys a aflat în această lună că cancerul lui a revenit și s-a răspândit dramatic, ceea ce înseamnă că mai are doar câteva luni de trăit.

Pagina de strângere de fonduri a strâns deja 7.000 de lire sterline pentru a fi destinate unui tratament viitor pentru Jacob, care suferă și el de un cancer rar, a spus mama lui Rhys, Catherine Langford.

Jacob

Ea a spus: „Pentru ca Rhys să se gândească la un băiețel așa, deși Rhys a avut de-a face cu propriul său prognostic terminal, îmi taie respirația.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

Rhys, care era în formă și activ și iubea artele marțiale înainte de a se îmbolnăvi, acum este legat la pat.

Primul semn că era bolnav a venit în octombrie 2020, când avea 18 ani și a început să se plângă de o durere la picior.

După diagnostic, a avut luni de chimioterapie și imunoterapie, după care a urmat o intervenție chirurgicală.

În august 2021, „i-a  sunat clopoțelul” la Spitalul Velindre din Cardiff, ceea ce înseamnă că tratamentul i s-a terminat.

Te-ar mai interesa: Schizofrenia: 3 mituri comune distruse!...

Dar până în octombrie, s-a simțit rău din nou și recent i s-a spus că mai are luni de trăit.

A fost o perioadă devastatoare pentru părinții săi și pentru fratele lui Charlie, în vârstă de nouă ani, tatăl Paul spunând că nu poate dormi noaptea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private