marți, septembrie 21, 2021

Poveste de dragoste uluitoare, care te lasă fără cuvinte! Cum a fost posibil să moară acest bărbat chiar în noaptea nunții este halucinant!

E vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a fost diagnosticat

cu cancer de esofag cu doar 2 zile înainte de a se însura cu sufletul său pereche! Nunta a fost devansată, dar el tot a decedat în noaptea nunții!

O femeie devastată este acum Michelle White, în vârstă de 32 de ani, după moartea fulgerătoare a sufletului său pereche, Scott Plumley, în vârstă de 41 de ani.

Scott a fost diagnosticat cu cancer de esofag acum o săptămână, potrivit site-ului DailyMail.

Două zile mai târziu, la 13 ore după nunta cu Michelle, Scott a murit, iar actuala sa soție a povestit tragedia.

În urmă cu 10 zile, aveau o viață normală și locuiau în Bristol. Aveau

o relație minunată de doi ani, dar nu se grăbeau cu nunta, voiau să mai strângă bani.

Pe 9 august, Michelle l-a găsit căzut pe podea pe Scott, a chemat ambulanța, iar Scott a fost internat la spital. El acuzase în ultimul timp indigestie și lua medicație pentru ulcer.

Endoscopia a alertat medicii, care au înțeles că era vorba de ceva mult mai serios.

Din păcate, lui Scott i s-a identificat cancer de esofag în stadiu terminal! Diagnosticul crunt primit la 13 august a făcut-o pe femeie să ia decizia de a-și uni destinul cât mai repede cu bărbatul pe care îl adora.

În doar 20 de

ore a aranjat nunta. Prietenii și vecinii i-au susținut, dar atmosfera era apăsătoare, Scott a stat numai în scaun cu rotile. Oricum, nu și-a pierdut nicio clipă simțul umorului, spun prietenii.

Starea lui de sănătate s-a deteriorat în ritm galopant, iar la aproape 2 noaptea, după ce proaspăta soție l-a luat de mână, bărbatul s-a stins.

Michelle era convinsă că îi aștepta o viață înainte, de aceea face apel la toți oamenii să trăiască clipa intens și să se bucure de cei dragi fără limite.

Ultimele stiri