Sari la conținut

Sfat pentru toate gospodinele de la Irina Loghin: De ce pui ceapa în ulei, dacă ai călit-o? Pune-o direct…

Irina Loghin
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Irina Loghin, sfat pentru gospodine

Sfat pentru toate gospodinele de la Irina Loghin. Pe lângă faptul că este o cântăreață îndrăgită, Irina Loghin este, de asemenea, și o bucătăreasă pricepută. Aceasta a oferit o metodă de gătit sănătoasă.

O alimentație sănătoasă înseamnă să ai grijă ce bagi în gură, dar și cum le prepari. Dacă vrei să obții cantitatea optimă de vitamine și nutrienți din mâncare, e important să înțelegi câteva lucruri de bază despre prepararea termică a alimentelor. Iar Irina Loghin, celebra interpretă de muzică populară, spune ce ingredient dă savoare mâncărurilor și care este modul corect de gătire pentru a consuma o mâncare sănătoasă.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, explică interpreta.

Irina Loghin: este așa de simplu să gătești o mâncare

mod corect de gătire a cepei
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei

„Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă”, mai spune Irina Loghin, cântăreața care a renunțat la carne carne și la alimentele despre care spune că ”sunt otravă pentru organism”.

Majoritatea alimentelor procesate, crimă pentru ficat și stomac

Irina Loghin mai spune că „trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, spunea Irina Loghin, pentru WOWbiz.ro, în urmă cu ceva timp.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel