joi, martie 30, 2023

Irina Loghin, sfat pentru FEMEI. Marea doamnă a muzicii românești a dezvăluit ce face în fiecare zi pentru a se menține în formă.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu, în fiecare dimineață, beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin.

În plus, celebra artistă subliniază că, pe lângă alimentația sănătoasă, face zilnic mișcare și spune că acest obicei este sfânt pentru sănătate.

Te-ar mai interesa: Alimentul dulce care hrăneşte celula hepatică. Ind...

„Fac multă mișcare, foarte multă mișcare zi de zi. Am spus-o și o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mișcarea este sfântă pentru a te menține într-un fel sănătos. Normal că îmi simt și eu anii, că sunt destui, dar mișcarea este extraordinară, mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin, potrivit Antena 3.


Irina Loghin nu mai mănâncă carne de aproape 50 de ani

Artista a luat această decizie după ce, în 1979, a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a pus viața în pericul. Totul s-a întâmplat în timpul unui turneu pe care artista l-a susținut la Sibiu.

„Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar, și nu mănânc de plăcere, ci când nu am de ales, când sunt în deplasare”, a explicat Irina Loghin.

Te-ar mai interesa: Importanța activității fizice și a obiceiurilor al...

„Iubesc animalele. Nu am fost carnivoră niciodată. Când eram acasă, o pasăre dacă tăia mama, nu voiam să văd! Nu mai mănânc carne de 40 și ceva de ani, aproape 50!”, a dezvăluit Irina loghin.

A ținut post negru timp de 11 zile

Sunt putini cei care stiu, insa Irina Loghin a tinut si post negru, abtinandu-se sa manance pentru o perioada de 11 zile.

„N-am mâncat mai nimic timp de 11 zile, am băut doar apă. Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul. Aş fi ţinut 40 de zile, însă începusem să tremur toată, şi am trecut pe supe strecurate. Atunci m-am vindecat şi de ulcer”.

Te-ar mai interesa: Medicul care a luat șpagă de 6 ori într-o săptămân...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private