sâmbătă, iunie 19, 2021

Femeile au primit în dar epistola unei bătrâne din Rusia, care a dorit să le transmită un mesaj foarte important. Iată cum sună!

O bunică din Rusia i-a scris nepoatei sale o scrisoare, în care dorește

să îi lase moștenire câteva sfaturi și lecții de viață. O revistă glossy rusească a publicat această scrisoare, pentru a ajuta cât mai multe tinere atunci când se gândesc alături de cine este bine să pornească la drum. Iar rândurile au fost citite de un număr impresionant de femei. Nu se știe ce le-a atras la aceste sfaturi și nici câte le vor urma.

Iată cum sună fabuloasa epistolă: ”Katya, să fugi de bărbații prea atrăgători, căci mari probleme îți aduc ei. Multă bătaie de cap! Partidele fabuloase de sex nu merită toate problemele de mai târziu. Cu cât sunt mai frumoși, cu atât vor fi mai

curtați, iar asta mare grijă reprezintă! Bărbații prea sexy cred că sunt niște zei, că li se cuvine tot. Ei au fost mereu drăgălași, iar drăgălășenia lor a determinat femeile din jur să le facă toate poftele. Așa că ei sunt mai răsfățați deja decât multe fete. Ei nu fac nimic, ei doar există. Și așteaptă și protecția ta. Tu ești femeie delicată, vei avea nevoie de un bărbat care să te ocrotească, nu de o prințesă cu pantaloni.

Alege un bărbat și supune-l la probe, să vezi dacă te merită. Nu te pune la dispoziția lui de îndată. Katya, nu trage concluzii pripite, nu te grăbi în general. Acordă-ți

timp, ascultă muzică, gândește-te bine, mănâncă hrană de calitate, ai credință și încearcă să zâmbești cât mai mult.

Nu-ți alege bărbat pe baza a ce spune lumea. Nu asculta ce spune lumea, poate că anumite persoane au ceva anume împotriva acelui bărbat. Convinge-te singură! Supune-l la probe și vezi ce puncte slabe are.

Nu te angaja în dispute aprige legate de politică, religie sau minorități sexuale. Nimeni nu convinge niciodată pe celălalt în astfel de controverse înflăcărate.

Nu fi amabilă. Fii obiectivă și corectă, doar vrei să fie partenerul tău!

Întotdeauna acordă-i unui bărbat

3 șanse. Fiindcă cinstit vorbind, ție ți le acorzi. E important să fii fermă în această privință. Are trei șanse, dacă greșește și a patra oară, nu te amăgi crezând că numărătoarea se va sfârși aici. Trei șanse sunt doza optimă prin care poate greși, realiza dacă îi pare rău și de a decide să fie mai atent, fiindcă își dorește să te păstreze în viața lui.

Dacă și-a ratat șansele, pleacă și nu te mai uita înapoi.”

Și bunica a mai spus: ”Să nu te temi să ai dușmani, e nevoie și de ei, te motivează. Mai degreabă să-ți fie teamă de prieteni falși. Fii precaută, oamenii cu două fețe sunt la

tot pasul.

Fii mândră de tine, dar nu arogantă. Fii demnă. Fii conștientă de valoarea ta, nu lăsa prea mult de la tine și învață să accepți scuzele celor care ți-au greșit. Fii de încredere, fii de cuvânt, nu-ți încălca promisiunile și nu fii infatuată.

Și nu în ultimul rând, fii bună și ai răbdare. Timpul este o resursă fabuloasă și poate rezolva totul, întotdeauna.”

Ultimele stiri

Parteneri