sâmbătă, iunie 25, 2022

Despărțirea dintre Shakira și Piqué i-a lăsat fără cuvinte pe cei care credeau că dragostea dintre ei este de neclintit. Declarația columbianului care confirmă zvonurile și cerea respect pentru copiii pe care îi au în comun nu a fost altceva decât semnalul de alarmă a ce urma să facă.

Shakira a vrut să se împace cu Piqué. Ce o ține pe loc?

Se pare că vor să se ascundă de ochii presei, însă artista că nu a reușit să treacă peste starea tristă și a recunoscut totul într-un interviu.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

Dragostea pe care o simte pentru Piqué este orbitoare

Potrivit 20minutes, în ciuda faptului că decizia a fost deja luată, Shakira a încercat să se împace, de două ori, cu tatăl copiilor ei. Aceasta spune că dragostea pe care o simte pentru el este orbitoare și că, în ciuda suferinței, a avut speranța că îl va putea ierta, așa cum s-a întâmplat în trecut.

De data asta nu a fost posibil. Gerard a creat o lume nouă în care Shakira nu mai are loc. Sunt multe de povestit. Deși este încă devreme să știm care vor fi următorii pași. Sunt zvonuri că Shakira își va stabili reședința departe de Spania.

Dacă intențiile sale sunt reale, nu va fi ușor, deoarece va trebui să ajungă la o înțelegere cu Piqué.

Te-ar mai interesa: Astrolog: Sufletul vine și se lipește de mamă cu u...

„Casa familiei este în Spania, asta înseamnă că orice schimbare de reședință a copiilor pe care îi au în comun trebuie să fie consensuală.

Și în caz de neconcordanță trebuie să fie autorizat de un judecător”, explică Delia Rodríguez, specialist în dreptul familiei, într-o conversație cu acest ziar.

Cum își vor împărți bunurile?

Potrivit Celebrity Net Worth , de la începutul carierei, Shakira a strâns o avere considerabilă de aproape 300 de milioane de euro.

Te-ar mai interesa: Informații uluitoare despre moartea Prințesei Dian...

De asemenea, nu ar fi probleme cu proprietățile achiziționate de fiecare dintre ei înainte de a începe relația: cântăreața deține un conac în Miami de aproximativ 13 milioane de euro pe care a încercat să-l vândă, dar fără succes, în timp ce sportivul deține o locuință în centrul Barcelonei evaluate la aproape 4,5 milioane de euro.

Chiar și așa, după doisprezece ani împreună, împărtășesc, bineînțeles, custodia celor doi copii ai săi, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, șase, precum și o mare proprietate comună adunată în tot acest timp pe care vor trebui să o împartă.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

Pentru aceasta au angajat deja „avocați specializați să înceapă actele” , indică sursa citată, care presupune că Shakira și Piqué au început deja procesul oficial de separare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private