miercuri, septembrie 28, 2022

Au trecut câteva luni de când Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea, în urma zvonurilor despre infidelitatea fotbalistului. Cu toate acestea, ei nu au terminat încă de lămurit aspecte ale acordului lor de divorț, în special în ceea ce privește custodia copiilor lor.

Cei doi încearcă să păstreze aspectele despărțirii lor private, cel puțin cât se poate, din moment ce presa le urmărește îndeaproape toți pașii, atât juridici, cât și personali.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Chiar și așa, cu excepția declarației fundașului Barça, s-a spus puțin despre despărțirea lor. Recent, artista a rupt tăcerea și a vorbit despre acest subiect dureros pentru Elle.

Shakira a evidențiat valoarea vindecătoare a muzicii. „În cazul meu, cred că a scrie muzică este ca și cum ai merge la un psihiatru”, a spus el. „Mă ajută să-mi procesez emoțiile și să le dau sens. Și mă ajută să mă vindec. Cred că este cel mai bun medicament și, împreună cu dragostea familiei și a copiilor mei, care mă susțin.”


Primele dezvăluiri despre divorț

Aceste afirmații ar putea fi confirmarea că în Te felicito și-a scris gândurile despre ceea ce trăia cu fostul său.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

Ea a mai s că a avut momente în care nici măcar nu a putut să meargă la muncă pentru că o „speriea” și voia doar să fie cu copiii ei: „Am vrut doar să stau în pat, ghemuită cu copiii mei. . Dar a trebuit să mă ridic, să înregistrez un videoclip și să-mi îndeplinesc obligațiile”.

„Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată. Am tăcut și am încercat să procesez totul. Nu a fost dificil numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi în fața casei mele 24/7. Și nu există loc unde să mă pot ascunde de ei, decât în ​​propria mea casă. Nu putem face o plimbare în parc ca o familie normală sau să mergem să luăm înghețată sau să facem vreo activitate fără să ne urmărească. Deci e greu.

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să-i protejez, pentru că asta este prioritatea mea în viață. Dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau dau de știri neplăcute pe internet”, a mai spus Shakira, potrivit Elle.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private