sâmbătă, mai 21, 2022

Joseph McKinnon, în vârstă de 60 de ani, acuzat că și-a sugrumat iubita, a murit în urma unui atac de cord în timp ce o îngropa în grădina lui din Carolina de Sud.

Potrivit informațiilor furnizate de autoritățile din Edgefield, Joseph McKinnon și-a sugrumat partenera în interiorul casei și a decis să arunce cadavrul într-o groapă în curtea din spatele casei.

„Domnul McKinnon a legat-o și a învelit-o în saci de gunoi înainte de a o pune în groapa săpată anterior”, a spus șeriful.

Te-ar mai interesa: Remedii naturiste pentru diabetul de tip 2...

Justiție divină

În timp ce McKinnon se pregătea să acopere groapa, a pus lopata deoparte și a încercat să plece, dar în acel moment a suferit un atac de cord și a murit pe loc. Echipa medicală de urgență a fost chemată la fața locului după ce unul dintre vecini a găsit cadavrul subiectului.

”S-a confirmat cauza morții domnului McKinnon: un eveniment cardiac. S-a descoperit că doamna Dent a murit prin strangulare”, au explicat șeriful din comitatul Edgefield, Jody Rowland, și medicul legist, David Burnett.

”Dovezile adunate la fața locului, împreună cu declarațiile martorilor i-au ajutat pe anchetatori să construiască o cronologie, ne-au făcut să credem că domnul McKinnon a atacat-o pe doamna Dent în timp ce se afla în casa lor”, au adăugat.

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră! OMS ședință de UREGENȚĂ privi...

În timpul anchetei, ofițerii au găsit un al doilea cadavru într-un mormânt proaspăt săpat. Aceștia au identificat cadavrul femeii, Patricia Ruth Dent, partenera acuzatului.

Sora geamănă a femeii ucise, Pamela Briggs, a spus că este ”șocată” și că ”nu se aștepta” la așa ceva, scrie Daily Mail.

„Toți cei care au cunoscut-o vreodată au iubit-o. Era plină de energie. Avea 65 de ani și muncea”, a spus Pamela Briggs, sora geamănă a femeii. După cum a subliniat, sora ei nu a venit la muncă și nu a răspuns la apeluri.

Te-ar mai interesa: Prof. Dr. Leon Dănăilă despre rolul autosugestiei ...

”Aș spune un coșmar și vreau să mă trezesc. Știu că nu este. Aceasta este realitatea și viața, și o mare parte din mine a dispărut, iar acum va trebui să trăiesc cu asta”, a adăugat femeia.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private