Sari la conținut

Și-a ucis cei doi copii și le-a ținut cadavrele în pat timp de două săptămâni. Motivul șocant invocat de femeie!

Sursă: PROTV

Din cuprinsul articolului

O mamă a fost arestată sub suspiciunea că și-a ucis cei doi copii mici și că le-a ținut trupurile în descompunere pe patul ei timp de 15 zile.

Potrivit informațiilor, Eliara Paz Nardes, în vârstă de 31 de ani, și-a desfășurat activitățile de zi cu zi. Femeia a mers la muncă și a făcut curățenie după crimele din Guarapuava, Brazilia.

Dar alarma a fost trasă la poliție când ea ar fi sunat un prieten avocat și a mărturisit gestul său.

Rapoartele locale sugerează că poliția a găsit cadavrele lui Alice Nardes de Oliveira, în vârstă de 9 ani, și a lui Joaquim Nardes Jardins, în vârstă de 3 ani, în partea de sus a patului suspectei, pe 27 august, scrie Metro.co.

Se pare că cei mici au fost acoperiți cu pături pentru a reduce mirosul provocat de descompunerea celor două cadavre.

Sursă: PROTV

Motivul șocant invocat de femeie!

Se presupune că mama le-a spus ofițerilor că nu mai era în măsură să-și întrețină copiii, din punct de vedere economic și emoțional.

Copiii au avut tați diferiți, dintre care unul murise cu ani în urmă, în timp ce celălalt „nu era niciodată prin preajmă”.

„Când am intrat în apartament, în camera ei, am găsit copii zăcând. Părea că dorm în pat, dar erau deja morți și în stadiu avansat de descompunere.

Ea a spus că băiatul a fost omorât prin sufocare cu o pernă, iar mai târziu, fara a fost strangulată cu o eșarfă, însă așteptăm un raport care să confirme faptele.

Femeia ar fi comis crimele acum 14-15 zile. Susține că se simțea foarte obosită și singură și că nu își mai permitea să îi crească, nu doar din punct de vedere financiar, dar și emoțional. Așa că inițial a vrut să se sinucidă, dar copiii nu aveau pe cine să se bazeze și i-a omorât pe ei”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Rămân însă întrebări legate de desfășurarea evenimentelor, Nardes spunând că i-a omorât în ziua în care a venit poliția.

„Probele arată că băiatul a fost ucis pe 13 august, iar fata pe 17 august. Dacă se demonstrează, copila ar fi stat cu fratele ei așa timp de patru zile”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel