luni, septembrie 26, 2022

O femeie vegană condamnată pentru crimă în decesul de malnutriție a tânărului ei fiu a primit în cursul acestei săptămâni sentința de închisoare pe viață.

Sheila O’Leary, în vârstă de 38 de ani, a cărei familie a urmat o dietă vegană strictă, a fost condamnată în iunie pentru șase acuzații – crimă de gradul I, abuz agravat asupra copiilor, omucidere gravă, abuz asupra copiilor și două acuzații de neglijare a copilului – în moartea lui Ezra O. — Leary. Condamnarea ei în comitatul Lee, Florida, fusese anterior amânată de patru ori, potrivit The Independent.

Te-ar mai interesa: Diabet: Oamenii de știință identifică o legumă com...

Soțul ei, Ryan Patrick O’Leary, rămâne în închisoare în timp ce așteaptă să fie judecat pentru aceleași acuzații.

Anchetatorii au povestit că cuplul le-a spus că familia a mâncat doar fructe și legume crude, dar că Ezra ar fi fost, totuși, alăptat o scurtă perioadă de timp după naștere.

Băiatul de 18 luni cântărea 8 kilograme și avea dimensiunea unui copil de 7 luni când a murit în septembrie 2019, se arată într-un raport al poliției.

Soții mai au doi copii, de 3 și 5 ani, care erau și ei subnutriți, spun anchetatorii.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private