miercuri, iunie 7, 2023

O femeie în vârstă de 77 de ani și-a îndeplinit cel mai mare vis: acela de a deveni propia sa parteneră. Dorothy „Dottie” Fideli, din Ohio, Statele Unite ale Americii, a îmbrăcat pentru a doua oară în viaţă rochia de mireasă.

Nu e prima nuntă la care a fost mireasă, dar a spus că întotdeauna și-a dorit să facă această nuntă, respectiv să se căsătorească cu ea însăşi.

Te-ar mai interesa: Spune NU osteoporozei! 6 moduri de a îmbunătăți de...

Abuelita se casó con ella misma para celebrar sus 40 años soltera

O femeie de 77 de ani s-a măritat cu ea însăși

Dorothy Fideli s-a căsătorit pentru prima dată în anul 1965, dar ziua nunții i-a adus ghinion.

„Am purtat o rochie neagră, așa că am fost condamnată înainte de a începe”, a spus ea pentru Today.

A devenit mamă a trei copii și a divorțat la nouă ani de la nuntă. După ce și-a încheiat mariajul, a renunțat la ideea de a întâlni pe altcineva.

Ideea de a se căsători cu ea însăși  i-a venit de la vecinii ei, care au văzut o femeie făcând ceva asemănător într-un talk show.

„Acum am o a doua șansă să fac ceva care să mă facă fericită”, a spus ea pentru presa.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Aveți grijă cu cerealele! Ni se...

„E ceva ce mi-am dorit dintotdeauna! Sunt fericită!”

Cununia a avut loc sâmbătă, la căminul pentru vârstnici din Goshen, Ohio, în care locuiește de ceva vreme. La eveniment au fost prezenți prieteni și membri ai familiei sale.

„Am fost cu mine însămi timp de 40 de ani. Mi-a venit ceva într-o zi, la biserică, că ar trebui să fac ceva special pentru mine. Mi-am spus: ”Știi ce, le-am făcut cam pe toate, așa că de ce nu? O să mă căsătoresc cu mine însămi.”

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar spune care este cel mai bun ”medicament”...

Este emoționant pentru mine, pentru că este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna.”, a spus Dorothy.

Fiica lui Fideli și-a ajutat mama să-și găsească o rochie, a gătit mâncare pentru eveniment și chiar a decorat camera din casai de bătrâni cu un arc de balon și alte obiecte.

„I-am spus fiicei mele: „Acesta este cel mai bun lucru pe care l-am avut vreodată, în afară de a avea copii”. Asta este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna și sunt atât de fericit că”, .a spus Fideli.

Te-ar mai interesa: Ce cauze are la baza mirosul puternic al transpira...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private