vineri, iunie 9, 2023

Și-a văzut visul cu ochii la 92 de ani! Nimeni nu trebuie să renunțe la visul său, oricât de ridicol sau de ciudat ar putea părea pentru alții. Este și cazul unei femei de aproape 100 de ani, din Anglia.

Betty Richardson, în vârstă de 92 de ani, este o rezidentă a căminului de bătrâni Care UK’s Sway Place din localitatea Sway din Anglia.

Extrem de pasionată de teatru, Betty a vrut de această dată să vadă trupa Dreamboys într-un spectacol în care bărbații rămân topless (dezbrăcați până la brâu) pe scenă.

Și-a văzut visul cu ochii la 92 de ani! „N-o să uit asta prea curând!”

Astfel, la vârsta la care alte femei se pregătesc să-și ia adio de la viață, Betty Richardson și-a văzut visul cu ochii după ce a asistat la un spectacol de striptease masculin.

Dorința acestei femei a devenit realitate grație personalului căminului de bătrâni care a instalat un „Pom al Dorințelor”, unde pensionarii își pot exprima dorințele pe care le au.

Betty Richardson a apreciat dintotdeauna fizicul masculin și a avut întotdeauna un apetit pentru viață. Astfel că, ea și colegii săi de la casa de odihnă, s-au bucurat de spectacolul Dreamboys la Bournemouth Pavilion Theatre – o companie de striptease cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

Idosa de 92 anos realiza sonho de assistir show de striptease | Page Not Found | extra

„Ei bine, nu o să uit asta prea curând. A fost un vis sau chiar am fost acolo?” a întrebat bătrâna la sfârșitul spectacolului conform publicației Independent.

Aceasta a avut și ocazia să-i întâlnească pe artiști și să facă un tur în culisele teatrului.

În toate fotografiile Betty apare cu un zâmbet larg pe față în timp ce stă alături de artiștii Dreamboys pe scenă.

Jane Baxter, directoarea căminului de bătrâni Sway Place, a declarat că visul împlinit al lui Betty Richardson arată încă o dată că nu trebuie să renunțăm niciodată la a ne face pe plac și că „vârsta nu este decât un număr”.

„Inițiativa noastră „Pomul dorințelor” este o modalitate excelentă pentru rezidenți de a-și împărtăși obiectivele și este extrem de satisfăcător să le putem transforma în realitate”, a adăugat ea.

„Vizita a fost un succes complet și a fost încântător să-i văd chipul luminându-se urmărind spectacolul. Aș dori să mulțumesc echipei Dreamboys pentru că a făcut-o vizita deosebit de specială și echipei de la Sway Place pentru că a organizat-o pentru ea – a fost fantastic să o văd pe Betty urmărindu-și visul.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private