Sari la conținut

Simona Halep revine pe teren?! Răsturnare de situație în cazul de dopaj. CINE ar fi, de fapt, vinovatul

Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Se întoarce Simona Halep pe terenul de tenis? Este o întorsătură neașteptată în cazul de dopaj al sportivei. A ieșit la iveală cine este adevăratul responsabil și se pare că datele o favorizează pe atletă.

Simona Halep a primit o suspendare din tenis, însă situația poate lua o turnură cu totul neașteptată. Se pare că Halep ar avea mari șanse să revină pe teren.

Cât timp Simona Halep așteaptă verdictul TAS privind suspendarea sa din cauza dopajului, SUA pretinde că suplimentul folosit de sportiva noastră ar putea fi contaminat.

Cum se explică acest lucru? Deja știm că avocații Simonei Halep au depus săptămâna trecută o acțiune în justiție împotriva Quantum Nutrition, firma canadiană responsabilă de producerea suplimentului utilizat de fosta numărul unu mondial.

Oare acest lucru va schimba situația? La prima vedere, se pare că da. Tennisuptodate.com atrage atenția asupra faptului că produsul Keto MCT ar conține ingrediente chinezești necunoscute.

Revine Simona Halep în tenis? Ce conține, de fapt, suplimentul pe care sportiva l-a luat?

Sursă foto: Getty Images

La ce se referă de fapt acest lucru și cine ar fi de vină? Argumentele folosite de Simona în apărarea sa în fața TAS sunt foarte credibile. Este posibil, așadar, ca aceia care au contaminat suplimentul să fie obligați să-și accepte vina.

De asemenea, conform sursei, canadienii au utilizat în realitate ingrediente chinezești în locul celor din Pacific. Acestea ar fi trebuit să fie specificate în prospect.

Urmează să vedem ce urmează să se întâmple. Deocamdată, însă, pare că lucrurile sunt în favoarea sportivei noastre. De remarcat că prospectul produsului Keto MCT menționează doar patru ingrediente provenite din nuci de cocos premium.

Însă problema survine în cazul peptidelor de colagen marin hidrolizat din Oceanul Pacific. Aparent, aici a fost nevoie de unele lămuriri astfel încât suplimentul să poată fi consumat în siguranță de către sportivi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel