joi, septembrie 29, 2022

MULTI oameni vor fi constienti de semnele comune ale coronavirusului, cum ar fi tusea sau febra, dar Omicron are si potentialul de a prezenta o serie de alte semne. Acestea pot apărea în obiceiurile tale alimentare.

Mai mult, cercetătorii de la ZOE COVID Study au raportat o „creștere bruscă” a numărului de persoane care au raportat simptome gastrointestinale până în ianuarie 2022. NHS încă enumeră principalele simptome ale coronavirusului ca o temperatură ridicată, o tuse nouă, continuă și o pierdere sau modificare a ta. simțul mirosului sau al gustului. Cu toate acestea, este posibil să aveți și alte simptome.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

Cercetările și datele din aplicația ZOE COVID Study notează că problemele gastrointestinale, cum ar fi diareea, durerile de stomac și senzația de rău, pot fi toate simptome ale COVID-19.

Semnele obiceiurilor alimentare includ pierderea poftei de mâncare sau săritul peste mese.

Anul trecut, organizația a spus că pierderea poftei de mâncare este un semn timpuriu al COVID-19.

S-a menționat: „Saritul peste mese pentru o perioadă scurtă de timp pentru că nu vă simțiți bine nu este ceva de care să vă îngrijorați prea mult la persoanele sub 65 de ani”.

Acesta a adăugat: „Cu toate acestea, o pierdere continuă a poftei de mâncare la vârstnici ar putea fi un semn a ceva greșit și ar trebui discutată cu medicul de familie sau cu un profesionist obișnuit din domeniul sănătății.

Te-ar mai interesa: Un supliment banal poate duce la infarct. Se depun...

„Nu este necesar să te forțezi să mănânci dacă nu ai chef, dar este foarte important să continui să bei lichide pentru a ajuta la înlocuirea apei pierdute pe măsură ce corpul tău luptă împotriva infecției.”

Într-adevăr, sfatul NHS privind recuperarea Covid spune: „Mulți oameni se confruntă cu pierderea poftei de mâncare și consumul redus de alimente atunci când sunt bolnavi de COVID și în timpul recuperării. Este normal să te simți obosit, iar recuperarea poate dura timp.”

Te-ar mai interesa: Cum arată soția lui Mihai Șora. E cu aproape 60 de...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private