vineri, august 12, 2022

Sindicalist SNAP, bolnav de COVID după doza trei de vaccin. „DSP mi-a spus că pot să circul liniștit afară, că sunt vaccinat!”

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie (SNAP) a dezvăluit că, imediat după ce a primit doza a treia de vaccin, s-a infectat cu Covid. Surugiu spune că şi-a făcut testele după ce i-au apărut mai multe simptome ce arătau o posibilă infecţie cu coronavirus.

Te-ar mai interesa: Făcute la 12 noaptea, 12 mătănii către Maica Domnu...

Iulian Surugiu, preşedintele SNAP, reţinut: Constantin Avasilcăi „Am constatat mai multe nereguli. Sperăm să se facă lumină“

Sindicalist SNAP, bolnav de COVID după doza trei de vaccin. „DSP mi-a spus că pot să circul liniștit afară, că sunt vaccinat!”

„Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doză pe 8 octombrie. După câteva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febră interioară şi ca orice om normal mi-am făcut teste rapide. M-am testat acasă, a ieşit pozitiv”, a declarat Iulian Surugiu, la Antena 3.

Liderul SNAP a fost șocat de sfatul celor de la DSP, care i-au spus că este liber să circule liniștit „la serviciu, la mall, unde aveți treabă”, pentru că era vaccinat.

„Am sunat la DSP Bucureşti. Mi-a răspuns o fătucă şi mi-a spus: „Dacă aveţi a treia doză, puteţi să mergeţi liniştit la serviciu, la mall, unde aveți treabă, că sunteţi vaccinat”. I-am zis că mie nu-mi vine să cred ce aud”, susţine Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Te-ar mai interesa: MEDIC: Atenție la aceste băuturi! Efecte devastato...

„Dacă cei infectați stau și așteaptă să fie testați, de ce ne mai mirăm că mulți dintre ei ajung cu forme grave la spital?!”

Sindicalistul a povestit pe larg, pe contul său de Facebook, cum a decurs discuția cu cei de la DSP. Iulian Surugiu a subliniat, de asemenea, că nu l-a căutat nimeni timp de trei zile și că singurul tratament pentru COVID l-a primit de la medicul său de familie.

„Azi vreau să abordez, din nou, subiectul pandemie.

  • Țin să amintesc că, încă de la început, am declarat public că orice act medical, inclusiv vaccinarea, se poate face doar cu acceptul pacientului.
  • Personal am ales să mă vaccinez, ajungând în prezent la cea de a treia doză, aceasta fiind și ultima în cazul meu.
  • Ieri, deoarece nu mă simțeam bine mi-am facut un test rapid din farmacie, pe care l-am refăcut de trei ori, pentru că nu puteam să accept că sunt pozitiv.
  • Am anunțat telefonic DSP-ul de unde mi s-a spus că dacă sunt vaccinat nu mai trebuie să fiu testat și doar dacă am nevoie de concediu medical vor trimite pe cineva.
  • Dacă cei infectați stau și așteaptă să fie testați, fără tratament medical, timp de câteva zile, de ce ne mai mirăm că mulți dintre ei ajung cu forme grave la spital?!
  • Cât de idiot să fi să nu înțelegi că un individ vaccinat, ca mine, cu simptome ușoare, poate transmite virusul celor sănătoși cu care intră in contact ?!!
  • Le-am cerut în mod repetat politicienilor să închidă școlile, nu să dea doar o vacanță, deoarece si copii sunt surse de răspândire a virusului.
  • Domnilor politicieni treziți-vă măcar acum și faceți ce trebuie: școala on-line, testare gratuită, izolarea celor infectați și asigurarea medicației de la primele simptome”, este apelul liderului SNAP.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private