joi, decembrie 8, 2022

Scumpirile din piață la facturile de energie îi determină pe medici să ia măsuri drastice pentru a-și putea practica meseria în continuare și pentru a-i ajuta pe pacienții aflați la nevoie. Un astfel de caz este cel al doctorului Mihai Moisescu, Președintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj.

Potrivit Gazeta de Sud, medicul a declarat că încasările nu îi permit să plătească facturi de mii de lei și astfel a luat măsuri pentru a reduce consumul de energie electrică. Mihai Moisescu își desfășoară activitatea ca medic de familie la Motru și centrul de permanență din Cătunele. În perioadele cu gărzi consumul de electricitate în clădire și în afara clădirii pe timp de noapte a fost eliminat complet.

Te-ar mai interesa: Carmen Harra: Perioadă crâncenă pentru omenire! Tr...

Pentru cabinet a fost păstrată o veioză cu un bec cu led. De asemenea, iluminatul la exteriorul imobilului a fost oprit.

Medicul Mihai Moisescu a precizat că și-a achiziționat o lanternă pe care o utilizează în momentul în care iese din clădire sau când vin pacienți, pentru ca aceștia să vadă să intre în cabinet, la consultație.

„Nu avem alte soluții, când ne trezim cu facturi de sute și de mii de lei. Pentru perioadele cu gărzi închidem toate luminile și am o veioză mică. Am pus un bec cu led, economic. Consumă foarte puțin.

Pentru iluminatul exterior am oprit tot, de asemenea, și am cumpărat o lanternă pe care o folosesc atunci când este nevoie. Asta este situația în care am ajuns. Nu prea avem de ales, pentru că atunci când îți vine factura o plătești și nu mai comentezi, că altfel te trezești că ești debranșat.

Te-ar mai interesa: Horoscop SĂNĂTATE. Mihai Voropchievici, avertismen...

O ducem greu mai ales că majoritatea medicilor de familie au salariul minim pe economie pe cartea de muncă și nu își permit să iasă la pensie”, a declarat Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private