marți, octombrie 4, 2022

Medic de familie, arestat: Acuzațiile sunt deosebit de grave! Dacă este adevărat, medicul are apucături de pedofil. Ar fi abuzat o fetiță și ar fi ademenit și…

Un medic de familie din Teleorman a fost arestat preventiv, după ce ar fi ademenit în casă trei copii şi ar fi molestat o fetiță de 11 ani, relatează Antena 3.

Medicul de familie are cabinetul în localitatea teleormăneană Beiu şi este acuzat de faptul că ar fi ademenit în casa lui trei copii care se întorceau de la școală.

Te-ar mai interesa: Ce spune culoarea ochilor despre tine și de ce och...

Potrivit Antena 3, bărbatul i-a convins pe cei doi băieți să meargă la un magazin din apropiere și să cumpere dulciuri, timp în care a molestat copila de 11 ani.

Cum a fost descoperit

Vânzătorul de la magazin este cel care a bănuit că e ceva necurat în faptul că bărbatul a trimis băieții să cumpere dulciuri și să rămână singur cu fetita, așa că i-a însoțit pe cei doi la casa bărbatului și l-a surprins pe acesta în timp ce abuza copila.

Vânzătorul de la magazin a sunat la poliție, iar în urma cercetărilor doctorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din primele informaţii, medicul de familie locuia doar cu mama sa, care ar fi imobilizată la pat, notează Antena 3.

Te-ar mai interesa: Colesterol ridicat: 5 trucuri simple care curăță î...

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public cu privire la o posibilă faptă de agresiune sexuală exercitată asupra unui minor, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 8 septembrie, a.c., orele 19:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală  nr. 1 Alexandria au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Ștorobăneasa, județul Teleorman, cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Ștorobăneasa, județul Teleorman, a invitat în curtea sa o minoră din aceeași localitate, pe care ar fi agresat-o sexual.

Te-ar mai interesa: De ce apare durerea de cap în partea stângă. Iată ...

În urma administrării probatoriului, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reținut și prezentat Judecătoriei Alexandria care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul Poliţiei Teleorman.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private