luni, decembrie 5, 2022

Situație halucinantă. O femeie este acuzată că și-a răpit copiii pentru a-i împiedica să se vaccineze

Tatăl spune că nu a mai auzit de copiii săi, de 12 și 14 ani, de la începutul lunii noiembrie și și-a acuzat-o pe fosta soție că i-a răpit pentru a nu-i vaccina împotriva coronavirusului.

O mamă a doi copii a fost arestată, miercuri, în sudul Spaniei, pentru că și-a răpit copiii pentru a-l împiedica pe fostul ei soț să-i vaccineze împotriva COVID-19, notează AFP.

Te-ar mai interesa: Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu: „Mulți consideră că ...

Situație halucinantă. Femeia, în vârstă de 46 de ani, a fost căutată pentru „răpirea copiilor” după plângerea depusă pe 16 decembrie de fostul ei soț, care locuiește în apropiere de Sevilla (Andaluzia), a declarat un purtător de cuvânt pentru agenția de presă AFP.

Tatăl spune că nu a mai auzit de copiii săi, de 12 și 14 ani, de la începutul lunii noiembrie și și-a acuzat fosta soție că i-a răpit pentru a nu-i vaccina împotriva coronavirusului.


Arestare preventivă

După ce a fost căutată, femeia s-a prezentat în cele din urmă în instanță „miercuri dimineață”, la Sevilla, în compania copiilor, potrivit sursei judiciare.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru o zodie. Numerolog: Vor susţine...

Potrivit unui purtător de cuvânt al Gărzii Civile, minorii, care nu au mai frecventat cursurile de la începutul lunii noiembrie, au fost predați tatălui lor miercuri după-amiază.

Mama a fost plasată în arest preventiv, așteptând să fie adusă în fața justiției.

De precizat este că Spania este una dintre țările europene care a desfășurat una dintre cele mai mari campanii de vaccinare împotriva COVID-19. 90% dintre cei de peste 12 ani din această țară sunt vaccinați.

Te-ar mai interesa: Medic: ”Cătina este un medicament!” Crește imunita...

În Spania, vaccinarea acestei grupe de vârstă a început pe 15 decembrie și au fost deja imunizați cu o doză la unul din patru copii.

Spania a vaccinat 28,8% din populația cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani

Comisia de Sănătate Publică a aprobat pe 7 decembrie includerea copiilor între 5 și 11 ani la Strategia națională de vaccinare împotriva COVID-19.

La acel moment, Executivul a calculat că în Spania erau înregistrați aproximativ 3,3 milioane de copii de acele vârste și ei constituiau grupa de vârstă cu cea mai mare incidență cumulativă a cazurilor de covid.

Te-ar mai interesa: Primul mesaj al legendarului Pelé după ce a fost m...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private