joi, noiembrie 26, 2020
Irina Lungu

Slabesti o jumatate de kilogram pe saptamana daca renunti de maine la acest obicei.

Vara e deja doar o amintire, iar toamna si-a intrat pe deplin in drepturi. Este cel mai bun moment ca sa acorzi organismului (ficatului) tau o pauza. Cum poti sa slabesti o jumatate de kilogram pe saptamana? E foarte simplu, nu presupune un efort prea mare si s-ar putea ca pana la Craciun sa schimbi si masura de la pantaloni.

Se apropie sezonul racelilor si este foarte important sa ai un sistem imunitar in stare perfecta de functionare. Si care ar fi cea mai buna metoda ca sa-ti ajuti sistemul imunitar? Sa o lasi mai moale cu consumul de alcool.

Slabesti rapid daca renunti la alcool

Atunci cand te hotarasti sa tii un regim si sa mai reduci din aportul caloric, trebuie sa ai in vedere si caloriile lichide pe care le adaugi fara sa le tii evidenta. Unele bauturi alcoolice au un aport de pana la 800 de calorii. Nutritionista Geeta Sidhu Robb ne avertizeaza asupra pericolului de a considera ca alcoolul nu contine calorii: “Alcoolul are un continut mare de calorii si carbohidrati si influenteaza negativ controlul asupra greutatii corporale. Un cocktail poate avea pana la 800 de calorii si iti va influenta serios incercarile de a slabi.”

De ce este periculos sa consumi calorii lichide?

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro in acest LINK

Parteneri