Sari la conținut

Slabire cu hrean. Cum functioneaza

Pentru a da jos cel putin 4 kilograme si a subtia talia in timp foarte scurt, puteti apela fara grija la cura de slabire cu hrean.
Cura de slabire cu hrean nu este bazata in totalitate pe hrean, ci presupune un amestec al hreanului cu lamaie si cu miere.
Aceasta combinatie face minuni asupra organismului, avand in vedere ca hreanul este o sursa minunata de fibre si proteine, nu are multe grasimi si multe calorii si da imediat senzatia de satietate.
Pe langa hrean, mierea si lamaia, combinate, actioneaza foarte puternic asupra ficatului, curatandu-l si facandu-l sa functioneze in parametri optimi. Astfel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record.
CURA DE SLABIRE CU HREAN. CUM FUNCTIONEAZA
In primul rand, iara cum se prepara amestecul care ajuta la slabit si la eliminarea a cel putin 4 kilograme. Este nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lamani si un borcan de miere.
Continuarea pe Lyla.ro

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel