Sari la conținut

Smoothie pentru slăbit: Scapi de burtă instant! Rețetă simplă și super sănătoasă

Anumite smoothie-uri pot avea între 800 și 1200 de calorii, deloc sănătos pentru indicele glicemic. Poți sabota eforturile de a scăpa de kilogramele în plus. Însă există o rețetă simplă și super sănătoasă. Ține de foame și, totodată, te ajute să scapi de grăsimea de pe burtă.

Smoothie pentru slăbit: Scapi de burtă instant! Rețetă simplă și super sănătoasă

Rețetă smoothie pentru slăbit

Ingrediente: 240 ml kefir, 1 linguriță cacao, 1 linguriță unt de arahide, 1 linguriță pudră de unt de arahide, 1 linguriță de stevia, un pahar cu gheață.

Rețetă scăzută în zahăr adăugat

Acest smoothie conține undeva la 350 de calorii, 20 de grame de proteină și 3 grame de fibre. De asemenea, vine la pachet și cu aproximativ 30 grame de carbohidrați, iar fiind o rețetă scăzută în zahăr adăugat, bogată în proteine și care conține bacterii sănătoase este ideală pentru sănătatea digestivă.

Conține proteine care potolesc foamea

Proteinele ne ajută să ținem foamea la distanță pentru mai mult timp, astfel fiind ideale pentru reducerea grăsimii abdominale și, în general, în procesul de slăbire.

Bun pentru sănătatea tractului intestinal

Kefirul conține probiotice, fiind o băutură fermentată, iar acestea sunt ideale pentru microbiomul tractului intestinal, care joacă un rol esențial în reducerea grăsimii abdominale, mai ales când vorbim de o dietă restrictivă, potrivit csid.ro.

Abundă în grăsimi sănătoase

Alunele reduc senzația de foame și previn creșterile indicelui glicemic. Astfel este mai ușor să-ți controlezi apetitul, în special când obiectivul tău este de a reduce grăsimea abdominală.

Valori nutriționale ale untului de arahide comparativ cu alte tipuri de unturi

Nu doar untul de arahide este vedeta printre gustări. Din fericire există și alte nuci și semințe care pot fi consumate sub această formă, dar contează foarte mult valorile lor nutriționale.

Unt de arahide: 7g cabohidrați și 7g proteine per două linguri
Cel de migdale: 6g carbohidrați și 6g proteine per două linguri
Semințe de floarea soarelui: 7.5g carbohidrați și 5.5g proteine per două linguri
Unt de alune de pădure: 6g carbohidrați și 5g proteine per două linguri

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel