joi, august 18, 2022

Li Meng Yan, medic și virusolog chinez, a oferit un interviu incendiar  despre originea coronavirusului pentru emisiunea „Tucker Carlson Today” la Fox Nation, motiv pentru care, soțul acesteia, sprijinit de Partidul Comunist Chinez, a încercat să o facă să „dispară”, potrivit FoxNews.

Yan susține că, înainte să fugă din China, în aprilie 2020, soțul ei a încercat să îi facă rău în nenumărate moduri, inclusiv prin otrăvire, în încercarea de a o opri să părăsească țara.

Te-ar mai interesa: Bolile reumatice, în creștere alarmantă la tineri ...

Medicul lucra la un laborator de referință al Organizației Mondiale a Sănătății în momentul declanșării pandemiei de coronavirus. Femeia a fost desemnată investigator secret pentru a cerceta COVID-19, care, la acea vreme, se numea ”pneumonia Wuhan”: Cu toate acestea, femeia susține că a fost avertizată de către supraveghetorul ei, dr. Leo Poon, să nu pună prea multe întrebări. I s-a spus să nu atingă ”linia roșie”, altfel va avea de suportat consecințele din partea Partidului Comunist Chinez.

„Nu atingeți linia roșie – asta înseamnă„ principiu invizibil ”, a spus Yan. „Nu rupe linia. Lucrurile invizibile  sunt cele cu care guvernul chinez nu va fi fericit să le faci”.

Te-ar mai interesa: Sarea, tratament eficient folosit de mii de ani...

Cu ajutorul contactelor sale, ce includ cercetători chinezi de laborator, militari implicate în CDC, Yan a observat imediat acțiuni ”anormale” ale guvernului chinez, scrie foxnews.com.

”Pe scurt, guvernul Chinei știe ce s-a întâmplat în Wuhan. Și este, cu siguranță, mai mult decât au anunțat, mai ales în ceea ce privește numărul persoanelor infectate”, spune Yan. ”Au fost ascunși o treime din pacienți. Și toți pacienții trebuiau să aibă o legătură cu piața fructelor de mare, ceea ce este anormal!”.

Te-ar mai interesa: Evită acest tip de masline! Sunt încărcate de adit...

Ce susține medicul despre originea coronavirusului

Părerea lui Yan este că virusul este o armă biologică ce a scăpat de sub control, proiectată de armata chineză după ce aceasta a aflat de eficacitatea virusului în timpul primului focar Sars. Virusul ar fi fost candidatul principal pentru a se transforma într-o armă biologică, însă guvernul chinez trebuia să îl testeze întâi pe un grup mic de eșantioane, pentru a înțelege mai bine cum să îl folosească împotriva lumii. Iar Yan s-a declarat șocată că locul de testare era chiar piața din Wuhan. China testa virusul chiar pe proprii locuitori.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 36 de ani a murit la spital după ce a...

„L-au testat ​​în Wuhan. A scăpat de sub control. Nu se așteptau să se întâmple asta. În acel moment, își dau seama, a ieșit. Au mințit despre asta. Dar apoi, au permis în mod intenționat, unui număr imens de oameni, unii infectați, din Wuhan, să călătorească în jurul lumii pentru a infecta restul lumii”.

Pentru a se izola de daunele provocate altor țări, China a adoptat o închidere a țării în stil militar, departe de blocajele văzute în S.U.A.

Te-ar mai interesa: Trei zodii care au noroc cu carul. Te afli printre...

„Lockdown-ul în China este total diferit față de SUA”, a spus Yan. „Te închid în cameră și îți încuie ușa. Poate să-ți fie foame, să mori în casă, ceea ce s-a și întâmplat în Wuhan la acel moment.”

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private