marți, decembrie 6, 2022

INCREDIBIL! În Ploiești, un elev de 12 ani a venit la școală cu un pistol cu bile, de tip airsoft. Copilul s-a lăudat cu arma colegilor săi. Este al doilea caz de la începutul anului școlar. 

Un elev de 12 ani a venit la școală cu o armă de tip airsoft, pe care le-a arătat-o colegilor. Un profesor a alertat Poliţia, dar abia la o lună după ce s-a întâmplat…

Acesta este al doilea caz de la începutul anului școlar, când un elev vine cu un pistol la școală, notează România TV.net.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Profesoara a crezut că este armă de jucărie…

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că fapta a avut loc în luna septembrie iar profesoara care a confiscat atunci pistolul, considerând că este jucărie, nu a anunţat Poliţia.

O colegă a decis să sune la autorităţi, la peste o lună de la incident, pentru a clarifica situaţia, notează România TV.net.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au identificat apelanta, care a declarat faptul că în luna septembrie 2022, un alt cadru didactic ar fi confiscat un pistol cu bile de la un elev în vârstă de 12 ani, neanunţând la acel moment organele de poliţie.

În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme Explozivi si Substanţe Periculoase, s-a stabilit faptul că pistolul în cauză este unul tip air-soft, fără marcă şi face parte din categoria armelor neletale, nefiind supusă autorizării”, informează Inspectoratul de Poliţie Prahova.

Te-ar mai interesa: Medic român: Această apă poate duce la cancer...

Amenda? Doar 200 de lei…

Deși se putea întâmpla ceva foarte grav, nici legea nu este prea aspră. Așadar, părinţii copilului au fost amendaţi cu 200 lei…

Acestea sunt prevederile Legii nr. 61/ 1991, ce reglementează nesupravegherea copiilor…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private