Sari la conținut

Șoc în Familia Regală. A fost diagnosticat cu o boală gravă: „Stiu ca duc o viata PLINA DE PRIVILEGII, dar asta nu m-a ferit”

Șoc în Familia Regală. A fost diagnosticat cu o boală gravă și puțin știu că se lupta de ani buni cu depresia, ba chiar a fost diagnosticat cu deficit de atentie in 2017.

Fratele cel mic al ducesei de Cambridge, James Middleton, a dezvaluit ca se lupta de ani buni cu depresia, ba chiar a fost diagnosticat cu deficit de atentie in 2017. Intr-un interviu acordat pentru Daily Mail, fratele lui Kate Middleton si-a deschis sufletul si a marturisit prin ce chinuri a trecut.

Depresia este ca o boală gravă, ca un cancer al minții

“Nu puteam să comunic, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați. Toate culorile și emoțiile s-au scurs din viața mea, totul a devenit gri. Știu că duc o viață plină de privilegii, dar asta nu m-a ferit de depresie. E foarte complicat să descriu condiția mea. Nu era vorba de tristețe, ci de ceva mult mai grav. Depresia este ca o boală gravă, ca un cancer al minții. Exiști fără scop sau direcție. Nu mai simțeam fericirea, bucuria, ci doar anxietate. În ciuda stării mele nu m-am gândit la suicid, însă mă săturasem să trăiesc așa. Credeam despre mine că sunt un eșec total”, a povestit James Middleton.

Mai mult decat atat, fratele ducesei a martusit ca in 2017 a realizat ca nu poate duce aceasta lupta singura, asa ca a apelat la un ajutor de specialitate: ”Am fost diagnosticat și cu ADD. A fost o revelație. Acest diagnostic explica atât de multe în ceea ce privea starea mea. Am reușit să cer ajutorul de care chiar aveam nevoie”.

SOC la Casa Regala. James a fost diagnosticat de mic cu dislexie, insa si-a propus sa isi transforme aceasta slabiciune intr-un atu: “Sunt un dislexic tare mândru!”, a declarat fratele ducesei de Cambridge, care recunoaste ca s-a simtit prost din cauza incapacitatii sale. Din fericire, atitudinea lui s-a schimbat pe la 17 ani: “Consider dislexia un soi de superputere. Cum Harry Potter are pelerina care-l face invizibil, eu am… dislexia.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel