Sari la conținut

ȘOC în lumea artistică! Celebrul cântăreț pe a cărui muzică dansează milioane de români, diagnosticat cu cancer

plan de combatere a cancerului
Sursă foto: PDPics/Pixabay

Starul de reggaeton Don Omar a dezvăluit luni că are cancer într-o postare pe Instagram cu o fotografie în care pare să poarte o brățară de spital.

Omar, care este din Puerto Rico, a legendarizat postarea în limba spaniolă, spunând că „mâine” va fi scăpat de cancer. Nu au existat detalii suplimentare despre diagnosticul sau tratamentul său.

„Intențiile bune sunt bine primite”, a scris el. „Ne vedem cu toții în curând”.

Mesajul a fost postat la doar câteva ore după ce Omar a postat un videoclip în care audiază dansatori pentru a doua etapă a turneului său Back to Reggaeton. Noile spectacole se reiau în august, începând cu o oprire în Oakland, California.

Omar, al cărui nume real este William Omar Landrón Rivera, a devenit popular la începutul anilor 2000. A lansat opt albume de studio începând din 2003 și a câștigat două premii Latin Grammy din 13 nominalizări.

De asemenea, a petrecut mulți ani în care s-a certat cu Daddy Yankee, deși au colaborat și au făcut turnee împreună la începutul carierei lor. Cei doi bărbați au postat că au îngropat securea războiului în postări separate pe Instagram în decembrie, potrivit Billboard.

„Îți doresc tot ce e mai bun pentru tine și familia ta”, a scris Omar. „Îți mulțumesc pentru competitivitatea și disciplina ta admirabilă, dar și mai mult îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru muzica noastră.”

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel