Sari la conținut

Șoc într-o școală din Ardeal! O elevă eminentă s-a stins din viață după ce a luat aceste pastile

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei
doliu

Șoc într-o școală din Ardeal! O elevă eminentă a murit după ce ar fi luat medicamente pentru hipertensiune

O elevă eminentă din orașul Târnăveni, județul Mureș, s-a stins din viață, ieri, la spital, după ce mama ei a chemat ambulanța. Profesorii și colegii ei unt îndurerați.

Eliza Tușinean, o elevă de la cel mai bun liceu din Târnăveni și unul dintre cele mai bune licee din județul Mureș a decedat ieri la spitalul clinic județean de urgență din Târgu Mureș, anunță antena3.ro

În seara zilei anterioare mama fetei a chemat ambulanța. Victima se zbătea între viață și moarte și a fost internată de urgență la spitalul municipal din Târnăveni.

Aici a fost stabilizată și apoi trimisă la Târgu Mureș unde a doua zi a decedat. Surse din anchetă spun că fata urma un tratament pentru hipertensiune arterială și că la momentul respectiv aceasta luase o cantitate mai mare de medicamente decât cea prescrisa.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Eliza una din cele mai bune eleve ale liceului cu o medie de 9,95 și era în clasa a XI-a D la secția de filologie.

„Era o elevă foarte bună și la învățătură și la suflet. Toată lumea este în stare de șoc”, a spus Dan Sergiu, dirigintele fetei.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: