duminică, iunie 26, 2022

Războiul abia început lasă deja urme adânci în inimile oamenilor. În timp ce pompierii sting incendiile provocate de bombe, medicii dintr-o maternitate din Dnipro, oraș din estul Ucrainei, încearcă cu disperare să protejeze belelușii născuți prematur.

Din cauza șocului, femeile nasc prematur, iar medicii fac tot ce le stă în putință să le salveze bebelușii.  Medicii dintr-o maternitate din Dnipro, oraș din estul Ucrainei, încearcă cu disperare să protejeze belelușii născuți prematur. Micuții sunt intubați într-un adăpost anti-rachetă improvizat.

Te-ar mai interesa: Ion Cristoiu a slăbit 30 de kilograme într-o lună:...

Șoc și groază în Ucraina! Situația este înfiorătoare în Ucraina, acolo unde cadrele medicale ucrainene au dus copiii din secția de Terapie Intensivă într-un adăpost improvizat, în subsolul clădirii.

Imaginile disperării publicate de New York Times arată cum bebelușii abia născuți, unii dintre ei intubați, sunt îngrijiți de personalul medical în pătuțuri improvizate.

În timp ce medicii fac eforturi pentru viețile omenești, pompierii se luptă cu incendiile din clădirile afectate de rachetele rusești.

Serviciul de situații de urgență a Ucrainei a pulicat mai multe fotografii care arată daunele făcute de bombardamentele rusești.

Te-ar mai interesa: AȘA poți să scapi de senzația de foame. Dr. Mihail...

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy, a declarat vineri că bilanțul celor aproape două zile de război este unul negru: 137 de morţi şi peste 300 de răniţi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private