joi, ianuarie 20, 2022

Foarte multe persoane sunt încă reticente în fața vaccinurilor anti-COVID. Astfel, pentru a beneficia de facilitățile oferite de certificatul verde, aceste persoane preferă să falsifice documentul cu ajutorul unor candre medicale dispuse să facă acest lucru.

Încă de la începutul pandemiei, de la debutul campaniilor de vaccinare, autoritățile au descoperit sute de certificate false de imunizare. Majoritatea persoanelor recunoșteau acest lucru după infectare, în spital.

Te-ar mai interesa: Beneficiile neștiute ale unui produs ieftin, pe ca...

Un asistent medical din Italia a fost reținut de polițiști după ce a fost surprins aruncând vaccinuri anti-COVID, în urma vaccinării „la chiuvetă” a peste 50 de persoane.

Asistent medical, reținut după ce a aruncat vaccinuri anti-COVID

Potrivit Skynews, un asistent medical de profesie, care era angajat la principalul centru de vaccinare COVID al regiunii Marche, sala de sport Paolinelli, a aruncat vaccinul COVID-19 în recipientul pentru deșeuri medicale. Acestea au fost aruncate în urma „vaccinării la chiuvetă”.

Sursa citată susține că asistentul se preface că vaccinează un bărbat, apoi golește seringa în recipientul din spatele acestuia.

Te-ar mai interesa: Arafat despre valul 5 pandemic: măsuri de restricț...

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în cabinele din centrul de vaccinare și prezentate autorităților, care l-au reținut pe asistentul medical.

Conform sursei citate, asistentul medical ar fi primit câte 400 de euro de la fiecare persoană pe care a vaccinat-o „la chiuvetă”.

Bărbatul este cercetat de tribunalul orașului Ancona pentru corupție, certificate false și risipă de bunuri publice.

Te-ar mai interesa: Medicul Adrian Marinescu anunță sfârșitul pandemie...

Patru persoane suspectate, în acest caz, că ar fi fost mediatori și ele sunt, de asemenea, reținute în arest la domiciliu, în timp ce celor 50 de persoane care au obținut certificatele false li s-a interzis să părăsească orașele de reședință, prin ordinul tribunalului.

Ancheta implică principalul centru de vaccinare COVID al regiunii Marche, sala de sport Paolinelli.

Grupul de angajați de la centrul de vaccinare implicat în acest scandal ar fi câștigat, spun polițiștii, cel puțin 18.000 de euro din escrocherie, falsificând cel puțin 50 de certificate de vaccinare, conform poliției italiene.

Te-ar mai interesa: Medic renumit: ”Nu grăsimile devastează și încarcă...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private