marți, iunie 6, 2023

Victime război. O copilă, în vârstă de șase ani, a murit în Mariupol în brațele părintelui său. Ei se aflau la cumpărături, într-un supermarket bombardat de ruși.

Micuța se afla într-un supermarket împreună cu mama ei și cu tatăl ei, pregătiți să facă niște cumpărături, în Mariupol. Clipe șocante în Mariupol, dar și în alte zone din Ucraina. În ultima săptămână, sute de oameni nevinovați au murit, iar câteva mii au fost răniți, în urma conflictului militar dintre Rusia și Ucraina.

Te-ar mai interesa: Avertismentul experților: Cea mai mortală boală in...

Moarte șocantă pentru o fetiță de doar șase ani

Copila a pierit în brațele tatălui său. Ei erau într-un supermarket extrem de cunoscut din oraș, la cumpărături. La un moment dat, însă, din nefericire, complexul comercial a fost lovit de rachete.

Este vorba despre unul dintre cele mai mari centre comerciale din orașul Mariupol, un oraş din sud-estul Ucrainei, port la Marea Azov. Forţele armate ruse au lansat o rachetă în această zonă. Toate persoanele aflate la cumpărături au fost grav rănite.

Printre victime se numără și copila de șase ani. Părinții minorei au fost răniți extrem de grav, însă tot au reușit să o ia în brațe. Ei au sperat că fiica lor își va reveni, însă era inconștientă deja.

Te-ar mai interesa: Intrarea Coreei de Nord în OMS stârnește indignare...

Unul dintre medicii care au încercat să îi salveze viața copilei i-a făcut respiraţie artificială cu ajutorul unui balon. Extrem de impresionat de acest caz, a avut grijă să le transmită un mesaj crâncen jurnaliștilor din Ucraina.

„Arătaţi-i asta lui Putin. Ochii acestui copii şi medicii care plâng”, a spus medicul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private