Sari la conținut

Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele cu care își îngrijește tenul și părul: „Aşa mă menţin de ani de zile”. Le știe de la o actriță americană

Una dintre cele mai celebre cânterețe de muzică populară din România, Sofia Vicoveanca, se menține într-o formă de invidiat chiar și la 80 de ani. Aceasta a mărturisit secretele cu care își îngrijește tenul și părul, afirmând cu nu merge la saloane de înfrumusețare și nici nu apelează la tratamente speciale.

Secretele care o mențin tânără pe Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca își curăță fața cu ulei de măsline, în care pune busuioc de la Bobotează și folosește măști naturiste cu miere, măr și cartof crud. Artista care are un ten uscat, spune că uleiul îl hidratează foarte bine și ține ridurile la distanță.

„De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Aduc românii noștri plecați în lume, de te miri unde. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează, primit de la preot. Nu pun creguța cu totul, ci doar bobițele uscate și eventual și frunzele. Cu ajutorul lui, tenul se hidratează. După ce ai tamponat ușor fata cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute.”, a declarat artista pentru Fanatik.

Artista a mai spus că folosește de ani de zile un tratament naturist, pentru păr, învăţat de la o actriţă americană.

Sofia Vicoveanca

„Pentru păr eu mai folosesc gălbenuș de ou. Și când am vreme, mă răsfăț cu masca aceasta. Dacă ai părul lung îți trebuie cam trei gălbenușuri de ou pe care le amesteci cu o lingură de ulei de ricin, una de ulei de argan și o sticluță de Vitamina A uleioasă. Compoziția se aplică la rădăcina părului mai întâi și ceea ce rămâne se îndinde pe firul de păr. Acest tratament este foarte bun, dacă îl faci periodic. Se pune pe cap un capișon din plastic și apoi un prosop cald și se stă așa, cam o oră. Se clătește cu un șampon normal.Am aflat despre aceste tratamente de păr de la o actriță americană, care și-a asigurat părul. Citisem undeva într-o revistă și de atunci urmez și eu sfaturile ei”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel