joi, iunie 30, 2022

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă la 80 de ani.

Artista spune că nu mai gătește, pentru că nu are cine să mănânce. Nu a exclus grăsimile din dietă, însă spune că se ferește de cafea din cauza tensiunii oscilante.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.

Te-ar mai interesa: Horoscop 30 iunie. Previziuni astrale: Zodii care ...

Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a declarat artista, pentru click.ro.

În cadrul unui interviu mai vechi, artista a spus că: „Dumnezeu îmi păstrează gabaritul. Eu nu am voie să țin cură de slăbire, pentru că ar curge pielea pe mine. Așa că trebuie să mă mențin. Eu consum foarte multe crudități.

Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă.

Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film.

Te-ar mai interesa: Depresia postnatală. „Îmi doream să nu mă mai trez...

Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”.

Băutură care curăța gâtul și plămânii

Interpreta de muzică populară apelează la câteva rețete naturiste. Iată ce băutură consumă pentru a-și curăța gâtul și plămânii.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr.

Te-ar mai interesa: Consumă acest sirop pe stomacul gol. Lidia Fecioru...

Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare.

Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât.

O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru ego.ro

Te-ar mai interesa: Când să vă faceți griji pentru o durere de stomac?...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private