joi, mai 26, 2022

Soldat american căzut la datorie, în județul Cluj. Iubita l-a lăsat inconștient după o glumă deplasată

Pare un scenariu de film, dar iată că realitatea întrece ficțiunea. Într-un local din județul Cluj a avut loc un eveniment unic, iar protagoniștii au fost un soldat american de la baza militară de la Câmpia Turzii și iubita acestuia, o italiancă venită la el în vizită.

Între cei doi au avut loc scene violente. Cuplul era foarte beat, astfel că în urma altercației femeia a spart un geam cu telefonul, iar bărbatul a căzut jos semi-conștient.

Te-ar mai interesa: Și remediile naturiste pot interacționa în mod neg...

Soldat american căzut la datorie, în județul Cluj. Iubita l-a lăsat inconștient, după o glumă deplasată

Potrivit Știri de Cluj, incidentul a avut loc în locul unde soldatul era cazat, cei doi luau cina în restaurantul localului. Soldatul fiind „mort de beat” a făcut o glumă, însă iubita sa nu a apreciat gestul acestuia. După ce a încercat să o ia în brațe, italianca l-a împins, astfel că au fost nevoiți să intervină polițiștii clujeni.

Soldatul american a căzut, fiind semi-conștient, la sosirea poliției acesta acuza dureri de spate.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la un local public, situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, un bărbat ar fi căzut pe podea și este inconștient. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-o stare conflictuală.

Te-ar mai interesa: Alertă alimentară: produs cu pesticide retras de p...

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că starea conflictuală  ar fi fost degenerată pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 25 de ani de cetățenie americană și o tânără de 24 de ani, de cetățenie italiană”, anunță IPJ Cluj.

Având în vedere aspectele constatate, femeia de 25 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar mai interesa: Ritual pentru îndeplinirea celor mai mari dorințe,...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private